Mitt hjärta är mörkare än dina ögon

2010-05-31 | 20:58:23 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Kan ni tänka er, jag har fått solfrossa! HAHAHAH. Sitter här med tjocka byxor och en riktigt tjock stickad tröja. Jag som aldrig har varit ute i solen, har alltså idag gått runt nästan enbart i solen, och blivit lite rosa (dvs färg) och nu är det såhär. :((

Har knappt sovit inatt heller, bidrar inte till det bättre. Värd dag, lektion i en timme sen var det slut. Drog till morsans jobb och dumpade av hennes brillor hon glömt hemma, sen tillbaks igen.
Satte mig på centralen och väntade på bussen. MEN HELVETET KOM ALDRIG. Fick vänta en timme. ugh. Bror skulle till tandläkar'n så blev inget besök där idag. :<

Nej nu ska jag hoppa till sängs, och kanske göra franskan~

All these things I hate, revovle around me

2010-05-30 | 21:13:09 | Kategori: Djuping | 0 kommentarer
Jag blir så trött på de som uppdaterar fast de inte har någonting att skriva. Hatar sådana bloggar, finns många som i inlägg efter inlägg klagar på hur de inte har något att skriva eller så. Ja men då uppdaterar man inte. Så tråkigt att läsa. Stänger ned dem direkt när det är så.

Jag vet att jag också gör det ibland, men inte lika mycket, för jag vet hur drygt det är.



Äntligen har jag köpt ny hårspray! Om någon är missnöjd med att ingen hårspray håller rekommenderar jag Fudge!


Det ska vara 203ml's flaskan, den är en tia på hur stark den är, då vanliga hårsprayer i butik (såsom got2b glued, Bamboo Extreme etc) endast går upp till en fyra.
Så gå till frisören och köp. Dyr utav bara helvete, *host* två hundra spänn *host* men den är så jävla bra.
Tusen gånger bättre och starkare än Proffs rosa!

The trick is to keep breathing・・・

2010-05-30 | 14:44:42 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Vaknade för inte så väldigt längesedan. Har världens fetaste och äckligaste hår idag, usch. Man ser alltid fördjävlig ut på söndagar. Nu vaknade min bror nyligen, så ska ta och pallra mig dit. Farsan kollar ändå på Formel 1, så kan inte spela förens senare.

Menmen, klarat ungefär 2/3 av spelet (red dead redemption<3), men har en massa roliga uppdrag i de snöiga bergen med indianer kvar!

Tänk om man verkligen visste vad man ville, och höll sig till det.

2010-05-30 | 00:24:09 | Kategori: Styling | 0 kommentarer
Jag lyssnar på The Pillows, och fan vad glad jag känner mig. HAHAH kan ju dock bero på alkoholintaget också, ihihihihi. Nu ändrade jag till Gazette, längesedan jag lyssnade på dem! Woooh. Kollar massa bilder på frisyrer, färger och så vidare, så här kommer en bildbomb! BOOM!


Den här bilden gör en lite glad. Gillar Shiyuus rosa hår. Jag gillade att ha rosa, trivdes i det, fast tror inte jag vill ha hela håret haha. Vill inte sluta upp med någon emo/scene frilla heller, usch.


Jag älskar den här frisyren och FÄRGERNA. Men får inte göra håret svart än heheh. Men blont och rosa?


Den här är också snygg. Och inte helt färgad i en och samma. Gillar frisyren, fast jag har ju haft håret så flera gånger redan heh. <3



Den här frisyren är också rätt snygg. Man måste liksom inte fixa väldigt mycket med håret för att det ska se bra ut, utan det kan se snyggt ut ändå, vilket alltid är en fördel.


Eller den här som är längre där fram, det är enda skillnaden mot den innan.


Också snyggt. Tyvärr är ju inte jag snygg, så måste tänka på det också. Har inte samma ansikte som de.


Den här är ju också nice. Gillar färgerna!


Eller så kör man på den här frisyren, fast med andra färger. Den ser ju bra ut ofixad också, fast den kanske blir lite tråkig på mig.


Vet inte om jag pallar ha snedlugg haha, den blåser jämt fel och blir ful och irriterande så fort man gått ut. Men den här är snygg med fina färger. :)


ALLTSÅ FAN BESLUTSÅNGEST. Känner det är dags att verkligen byta frisyr, har bara låtit skiten växa sedan förra året då jag blev missnöjd med färgen, sen har jag blekt sönder halva längderna så de lossnat = inte så fint. Känner att jag sett tråkig ut när jag ser tillbaks på detta år, även om jag bytt frisyr lite då och då. Nu klipper jag det själv = bara luggen klipps samt det andra är slitet överallt. HAHAHA. OKEY SKA VARA TYST NU... men du får gärna säga något om du vill... du måste inte, du kanske inte orkar. Du kanske inte vill...

MEN SANNA DÅ! Har ju en massa kommentarer jag helt glömt bort att svara på aaah, inte konstigt ingen kommenterar tillbaks! D: SKa ta tag i det snart, är lite borta nu. KANSKE BORDE SOVA VA VA VA. *host* kommentera *host*

Gekka no yasoukyoku

2010-05-29 | 22:49:11 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer
Nu sitter mina föräldrar i soffan och sussar gott. Filmen är inte riktigt slut, men sätter mig här istället. Spelat så mycket att jag knappt hunnit lyssna på musik, så ska ta igen lite nu. Surplar i mig kallnat kaffe dessutom haha.
Som ett resultat av att jag tänkte framåt med en livstid igår, räknat med de nuvarande utsikterna, så mådde jag skit. Är lite bättre idag, även om jag inte duschat på tre dagar och nu kliar det som fan i hårbotten och fejjan. AJA ska dra en dusch imorgon. Jag gillar att dra saker. HAHAH.
Vad arg jag blev när jag skulle hämta ut mer piller på apoteket i innerstaden, bredvid tobaksbutiken ni vet, för kärringen i kassan sade att det var omöjligt få 100 tabletter på en och samma gång, bara för att receptet säger 30 i taget. Fan har fått 100 i taget förut, men nu måste jag dra en apoteksvisit varenda månad. :( Tjuriga kärringjävel. Det var hennes ton som gjorde mig arg. Så jäkla sur och stöddig hon lät. 

Känns jättekonstigt att min mormor ska flytta ihop med en annan grabb nu också. Visst det är roligt för henne, då slipper hon vara ensam, men jag fick nyss reda på det och jag har aldrig träffat honom, det är vad som känns lite konstigt. Nu är det slut med att fly till mormor varenda gång jag mår dåligt och börjar grina som en gnu.

Would you bite the hand that feeds you?

Maitosuklaa

2010-05-29 | 20:51:33 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Hej hopp här är jag igen. Ursäkta mitt otroligt dåliga bloggande, men har varit helt absorberad i spelvärlden med mitt kära Playstation 3 och Red Dead Redemption spelet. Jag har jagat banditer, stoppat rånare, gått med rebeller och en massa andra äventyr, långt mycket roligare än det verkliga livet.
Nu ska jag ned igen och dra ett glas xider och kolla på någon västern-rulle, men kommer tillbaks sedan, tyvärr. Måste även rengöra glasögonen, och kanske en till sak.


Har även prövat Marabou's Apelsin krokant för första gången. Den var godare än jag trodde den skulle vara. Är inne i någon slags apelsin-fas nu. Åt en så DJÄVLA god ctiron/apelsin glass igår, mums. Nej måste rusa nu, ses

Det ska du fan inte.

2010-05-27 | 23:07:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Jag behöver tid.

Blood death ivory

2010-05-25 | 21:56:09 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Har haft tankar på att lägga ned denna blogg, men ska ge det en till ärlig chans. Dels för att det finns så otroligt många tråkiga bloggar att man undrar om man själv är sådär tråkig? Fy fan. Men det finns också en del bra bloggar. SÅ jävla trött på storbloggarna, de gör en riktigt less på hela bloggvärlden.
Dessutom vet jag inte hur mycket jag faktiskt vill att folk ska kunna se. Inte för jag tror någon bryr sig, men det kanske finns någon jävel som ogillar en och sånt där. Jag vet inte hur jag skulle ta något sånt.

Sen är det helt otroligt när man fått vissa fina komplimanger om ens kreativitet, tack så hemskt mycket ni få men snälla själar, men jag måste erkänna att jag inte är ett dugg kreativ. Alla mina frisyrer jag har haft har jag alltid tagit ifrån någon annan, man kollar på en bild och bestämmer sig efter det. Alla mina olika sminkningar har det varit samma sak. Man har försökt pröva sig fram till något som är snyggt (som jag ännu inte hittat) och då har man ju bara tagit ifrån andra så gott man kunnat och prövat på det viset.
Jag tror inte det kallas kreativitet.

ADDICTED TO IT

2010-05-25 | 20:46:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Tror min caps-lock knapp bara råkade slå på sig själv där. Igen. Känner mig ovanligt konstig idag. :(

Tror jag ska färga håret snart igen, dags att byta. Men vet inte om jag gillar rött, rosa eller lila bäst hahah.

FUL

2010-05-25 | 20:40:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Värsta charmtrollet... nej.

JA JAG HAR ROLIGT OM NÅGON (INTE) UNDRAR.

HEJ EN RUBRIK;

2010-05-25 | 20:33:50 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Oredigerade bilder (!!11111) sådana brukar jag inte posta hehe. Men orkar inte redigera. Ville bara visa skillnaden på mitt hår. Från det snygga röd-röda i början till detta... Pippi-hår, haha D: Typ skäms lite grann.
Men Manic Panic håller la rätt bra som toning. Hoppas dock denna faktiskt lossnar till slut, röda pigment har en tendens att sitta kvar... :(

Bitter cold in a dry season

2010-05-24 | 22:16:02 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Ska vi byta kropp och utseende, snälla Masa. Vill vara någon annnnnan, mest för att jag vill se annorlunda ut.

Har fortfarande inte fått tillbaks lusten att blogga. Ett tag var jag inne på att uppdatera hela tiden. Nu känns det rätt ovärt. HAHA NEJ FAN, nu sade jag det igen. VÄRT!

Har hållt på med naglarna, synd att vissa av mina snygga glitterlack har torkat, men världen går inte direkt under för det, så meh. Fan ingenting att skriva, måste starta om eldräv också, går segt som fan. Ses kanske.

I tend to look worse for each passing day

2010-05-24 | 20:15:47 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer



Baah mitt finger är helt svullet :( Råkade ju hugga mig med kniven under lördagsmorgon haha. Om man nu ska skära ost för att det inte finns osthyvel, förstår man ju att man inte gör det mot sina fingrar! Klokt.
Värd dag. Vaknade och kom på att jag inte hade ryska. Bara redovisningar på svenskan, som jag tyvärr inte orkade koncentrera mig för. Sen cirka 80 frågor på ett idrottsprov på ungefär halva boken, som jag inte kunde. Men man hade fyra alternativ så gissade vilt. ;) Sen vänta i en timme. Men då var det ju såklart inte ens lektion under samhälle, så vi fick gå hem.
Imorgon lektion mellan 13.10-14.10, värt. Onsdag lektion mellan 12.10-14.10, lika värt. VÄRD VECKA. Allting är så jävla värt. DU är värd. Jag är feta värd. Eller inte. Okey visst hej nu ska jag ned och hjälpa kära mor färga sitt hår.

Varför ser man värre ut hela tiden, förstår inte riktigt. Kanske för att kamerorna blir bättre, haha. :((

Låt dem aldrig få se dig skaka, låt dem aldrig få se dig svag.

2010-05-23 | 22:37:00 | Kategori: Djuping | 1 kommentarer
Hur ska man gå vidare, efter allting som hänt? Hur orkar man, hur hittar man motivationen till att fortsätta?
Det kommer aldrig finnas en mening att göra saker, eller förklaring till varför vissa saker sker. Jag bara gör det någon har bestämt att man ska göra, för att jag inte vet vad jag annars hade gjort.

Men nu har det hänt så mycket. Ja, en massa clichéskit om identitet som med varenda tonåring, och den vanliga mognaden och utveckligen. Plötsligt förstår man så jävla mycket mer än innan, och man blir så djup. Men allt är bara en illusion.

Ni har förstört mig. Smutsat ned mig. Tryckt ned mig, och sparkat på mig. Jag spottar tillbaks på er.
Jag försöker tänka att det är ni som går miste om någonting, och inte vice versa. Stämmer det? Njaa.
Ni gav mig hatet. Matade mig med det, och det formade mig. Att vara så himla full av vrede och hat kan dock inte vara bra.


Den enda personen som jag alltid kan lita på är mig själv, och möjligtvis min bror faktiskt.
Men jag kan vara hundra procent säker att jag inte kommer lämna mig själv, som andra människor kan, och jag måste lära mig ha lite självrespekt.

Fan vad mycket skitsnack. Inte ett dugg trött, inte ett dugg sugen på att sussa så drar och gör något annat nu.
Kommer tillbaks när jag är lite mer normal.

PS. Fan vad jag hatar order knasig. I alla böjningar.

PS II. Fan vad jag älskar Red Dead Redemption spelet!<3333

Vintern -08.
Precis innan årsskiftet.

Titta ut och såg ett fönster med ljus, mitt i skuggan som växt upp till ett hus. Och jag tänkte att där satt det nån jag, som också tänkte på allt och på inget. På liv, och på död...

2010-05-23 | 22:12:45 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer



SÅ GULLIGA<3 IGELKOTTAR<33

Skrivit jäkligt dåligt här, men vem bryr sig egentligen. Förutom mig i framtiden, om jag har tråkigt en dag och vill sitta och läsa igenom den här gamla skiten, ja då, kanske jag bryr mig, lite. Kommatecken.
Besatt av Unsraw - WITHERING BLOOD, så otroligt grym låt. Nya mini-albumet var riktigt bra<3. Med Yuukis röst blir allting bra.
Hårfrågan... ja, vad ska man göra mer frillan egentligen? Funderar på blont med lila eller rosa i, det kan bli rätt snyggt. Eller om en del ska vara mörk, den andra ljus och sen någon onaturlig färg. Eller jag vet inte riktigt. Vill inte sluta upp med någon jävla emo frilla i alla fall.


Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.


Klockan tickar, minut läggs till minut,
och jag önskar att det aldrig tog slut,
ljuga att det alltid blir som just nu.
Inget måste, ingen morron, och ingen,
Hur kunde klockan så plötsligt bli tre?
Du sover stilla där i rummet breved.
Har svårt att sova, hjärnan brusar för starkt.

Sitter i köket,
med klockan,
med disken,
med månen,
med kaffet.

Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.

Ja, tänk att det blir som på film,
och jag önskade precis ingenting.
Förutom att blåsa ringar av rök,
som sakta sänktes över
bordet
och disken
och..


Titta ut och såg ett fönster med ljus,
mitt i skuggan som växt upp till ett hus.
Och jag tänkte att där satt det nån jag,
som också tänkte på allt och på inget,
På liv,
och på död
och på..

Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.

Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej
.



Finaste låten<3.

Welt ohne ende

2010-05-23 | 12:23:41 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Wow. Så jäkla häftigt. Måste lägga ut min video med alla blixtar ifrån förra sommaren, fick med riktigt många! Men sen pratar vi i bakgrunden, det kanske inte ska vara med, men annars hör man ju inte hur det mullrar. Aja återkommer med det.

Fortfarande inte uppe på hundra, men imorgon är en ny dag.

2010-05-22 | 16:53:20 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Jag är så jävla ful, äcklig och värdelös.




Men strycker streck och går vidare nu.

Somebody is watching every step I take

2010-05-17 | 22:15:00 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer


Imorgon har jag ingen skola! Alla andra har nationellt prov i Matte B, men inte jag, och sen är det ju inga lektioner. På onsdag är det muntliga delen av nationella proven i engelska. Sååå roligt.
Haft så satans ont i huvudet hela dagen, att jag inte ens kunnat vrida på huvudet för snabbt utan att det kändes som huvudet skulle spricka. Har bilder ifrån Ljushallen på mobilen jag skulle lägga upp, men orks, gör det imorgon.


Hörs imorgon.

Surströmming.

2010-05-17 | 22:08:18 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Mums. Har ätit hårda tunnbröd, som man brer och sedan lägger potatis på i bitar, samt strör över lite lök om man vill och sist men inte minst ska man ha några surströmmings filéer ovanpå! Så himla gott, älskar det.
Många tycker det luktar illa, men det smakar ju nästan bara salt. Det tar dock ett tag att vänja sig äta det har jag hört, men folk som inte prövar går miste om någonting.

Lost in Helix

2010-05-17 | 08:10:36 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Klockan blev nyss åtta, och jag har varit vaken i någon timme. Kommer inte vara särskilt snygg idag, inte för att jag brukar vara det, men orkar varken sminka mig eller fixa håret. Orks.
Vill bara den här dagen ska rulla förbi, är himla slut och omotiverad. :(

Vad vill du egentligen att folk ska veta om dig?

2010-05-16 | 19:05:30 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Man måste tänka på vad man skriver inför alla. Inte för att det finns något "alla" på min sida, men jag undrar om andra tänker på det. Vill man verkligen att främmande människor ska veta saker om en, om de ens bryr sig. Alltså vem fan bryr sig om vad man har för kläder på sig eller vad man gör.

Jag tror inte att någon bryr sig vad fan jag håller på med hela tiden, men det gör mig ingenting, skriver mest för mig själv. Är varken tillräckligt rolig, speciell (ööhö normal) eller snygg för att folk ska bry sig. Har funderat på varför folk läser de bloggar som blivit stora. Som Kenzas blogg, alltid tyckt hon varit söt som alla andra också tycker, och det är väl därför folk läser den? För att hon är söt. Har ingenting emot just henne, hon är vänster och bra, men hennes blogg kan vara rätt tråkig. Jisses, sen att alla kommenterar och gnäller om att hon röker, folk vill då alltid bestämma. Jag skulle bli skitarg. Sen tror jag dock inte det handlar om utseendet när folk läser Kissies blogg, utan mest för att de vill bli underhållda och det blir dem ju där. Om det är sant som står eller inte är egentligen inte intressant.

Så går mina tankar åtminstonde. Fullkomligt ointressant för alla andra att veta.

Tänk den dagen när man söker jobb, och den man söker jobb hos kan bara googla ens namn och så vet de allt om en. Är det verkligen en bra framtid? Vad händer om tio år med Kenza och dem? Tänk om det enda man blir ihågkommen för är "du som hade den där bloggen förut".

HAHA DJUPING. Ska dra en dusch nu och sluta låtsas som att jag har någonting att komma med.

You people all look the same to me

2010-05-16 | 18:25:02 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Asian Kung-fu Generation - Blue Train.





Words don't come easy...

Solen skall ännu en gång skina över oss, älskling.

2010-05-16 | 17:42:06 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


FAN VAD LACK MAN BLIR. Nej nej det här tolererar jag inte. Tänk att några jäääkla svenskar, och andra ute i världen, sitter och spelar Red Dead Redemption nu! JO, det har läckt ut inatt till Xbox :( SUXBOX. Suxboxen får Alan Wake också. D:

Jag tycker det här teckensnittet ser konstigt ut, men har ingenting bättre, för de andra såg sämre ut. Bleeu. Har ont i huvudet. Måste liksom kanske ta en tablett, har ju faktisnt inte tagit någon idag hehe.

I världen är du och jag precis lika små

2010-05-15 | 14:18:31 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Åh fy vilken varm dag, usch! Det är kvavt och äckligt. Borde sola, men jag gillar verkligen inte när det är så varmt. Kollar på en 50-minuters video av Alan Wake episode one, på gamespot.com och det är riktigt intressant.
Snart kommer mor och far hem och då är det bara åka till bror som gäller. Kul kul.

Fick ny räkning ifrån biblioteket, tydligen är jag försenad igen... Åh jag glömmer jämt allting haha. Hörs sen.

I'm your favorite drug

2010-05-14 | 22:09:18 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
I don't like the drugs, but the drugs like me.

Jag har problem med beroende av smärtstillande säger dem. Hahaha. Tydligen. Lite grann. Kanske. Funderade på det idag. Så det är tydligen inte normalt att ta en tablett i förebyggande syfte? Nej kanske inte. Det var ju inte så bra, tror jag. Käkat tre stycken bara idag. Sen fyra igår. Ska börja skriva upp det från och med nu, för att skrämma mig själv lite.

A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world,
won't save her from herself




Två vanor man borde bryta kanske.

Alan Wake och de mörka krafterna

2010-05-14 | 21:43:48 | Kategori: Spelnörding | 0 kommentarer
Wow otroligt, jag är vaken fortfarande! Ihihi. Men känner mig helt snurrig och konstig i huvudet nu. Niiii vet som det blir när man sover dåligt. Eller vissa blir sura, jag bara skrattar åt exakt allting.
Aja i alla fall, håller mig vaken genom att längta efter Red Dead Redemption, och kolla på YouTube. Hittade detta nya spel som verkar vara i sådan stil som jag gillar :D Skulle säkert bli skitskraj hahah men det gillar vi. Dock har detta inte släppts än heller, såklart :)



Hörde att detta bara skulle komma till Xbox360 men rykten säger att en PC version med skall komma. Hoppas starkt på det, då det är alldeles för dyrt att köpa en 360 helt plötsligt hehe.

Vem älskar inte spel ♥

2010-05-14 | 09:56:31 | Kategori: Spelnörding | 1 kommentarer


OH JA! Mafia II och Red Dead Redemption<3 Bra smak människor. Jag kommer aldrig sluta tjata förens det kommer ut :)

Titta mig i ansiktet, och säg det rakt ut. Rakt till mig.

2010-05-14 | 09:50:26 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Eftersom jag knappt kunnat sova har tankarna brusat omkring i huvudet. Jag mindes då saker.

En dag när jag satt på en bänk i skolan, kom två killar och gick förbi mig. "Kolla vad tjock hon är" sade den ena och försökte göra det diskret, och kollade på mig. Fast jag tror ändå han ville jag skulle höra det. "Äh hon är väl inte så tjock," svarade den andra.
Jag tycker själv inte om min kropp, och jag är väl medveten om det här. Men alla läkare säger att för min längd så är min vikt precis normal. Det tror jag inte på.

Sen en gång när jag skulle äta. Då satt det någon jävla brud jag sett i skolan och ville inte äta. "Men jag är så jävla tjock" gnällde hon, trots att hon inte ens var det. Jävla idiot. "Men nej, du är inte tjock!" utbrast killen. "Hon är tjock" sade han och kollade över mot mig lite grann. Då började horan flina men tyckte ändå synd om sig själv.

Det är inte det att jag tar illa upp, för jag tycker redan samma sak om mig själv. Men måste andra människor lägga sig i så jävla mycket. Jag kan inte beskriva i ord hur jävla arg jag kan bli ibland, men mina föräldrar vet nog, även om jag inte brukar bli förbannad eller ta ut saker på dem.

Dra åt helvete med er. Jag behöver inte bli accepterad av er. Dessutom är det så jävla fånigt när folk dömer bort en och säger "Men vi har inte samma klädstil." 

Wow. Bitterfitta just nu.

(500:e inlägget!)

Där allting börjar om

2010-05-14 | 09:25:23 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Jag har varit vaken sedan fem imorse. Vaknade av det tunga regnet som slogs mot taket, kunde sedan inte somna om. Somnade inte förens ett-halv två inatt heller, roligt. Jag brukar normalt inte ha svårt att sova, så blev lite förvånad. Men sånt händer ibland. Trodde inte jag skulle vara så himla pigg när jag väl inte ska till skolan bara haha.

Det regnar fortfarande. Hoppas det slutar lagom till att jag ska gå till bussen sen, för när jag äntligen duschade igår vill jag inte att det förstörs av regnet.

Children write on missilies and their message is delivered

2010-05-13 | 16:11:19 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer



Osminkad och oredigerad. Fi fan, jag har aldrig haft såhär mörka ögon förut. Hahah ser ut som jag haft en tuff kväll för mycket. Tur jag inte tog med mobilkameran, då hade min hemskt dåliga hy synts för bra.
Tejp rullar som man har för att ta bort hår ifrån kläderna, ska man tydligen köra i ansiktet innan man lägger foundation för att undvika se helt svettig och glansig ut efter en dag. Det skulle jag behöva, mitt smink blir så äckligt efter en dag, att jag inte kan titta nära på mig själv.
Liiite sugen att klippa håret kort på ena sidan, men kommer troligtvis ångra det, så får se.

Mina föräldrar har också lagt märke till min konsumtion av smärtstillande, till en sådan grad att de tror jag blivit beroende. Men effekten håller ju inte en hel dag, då tar man en till uti fall att, för att slippa ha ont sen, eller hur?

Like the starry sky that is seen in the frozen night, I will sing for you until my last breath

2010-05-13 | 15:51:59 | Kategori: Styling | 1 kommentarer

Moi-même-Moitié




Jag vill bara åka dit, till affären nu! Så jävla underbara kläder, jag vill kunna ha<3 Fast finns andra märken än



Mina favoriter av de senast inkomna plaggen :)

Det är ditt fel, din pundare och tjocksmock. Ditt eget fel, du för dumme och du för snäll'e.

2010-05-13 | 15:06:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
ÄR DU JUST NU...

[ ] jätte glad
[ ] kär
[ ] glad
[ ] trött
[ ] vild
[ ] lugn
[x] nervös
[x] uttråkad
[x] irriterad
[x] ledsen
[x] besviken
[x] arg
[ ] sjuk
[x] stressad
[x] förvirrad
[x] sårad
[ ] olyckligt kär

någon som förstår dig: Ingen.
någon som du saknar: Någon som gör mig glad.
någon som du längtar efter: Mig själv. Jag vet inte var jag är längre.
någon som du hatar: Det finns ju många, såklart.
vem kramade dig senast: Mamma
vem pussade dig senast: -
vem ringde dig senast: Mamma
vem ringde du senast: Mamma
vem var hos dig senast: Jag vet inte.
vem var du hemma hos senast: Min bror.
har du några kärleksproblem: Nej
har du ätit något idag: Gjorde nyss
har du pratat med någon idag: Japp
har du gråtit idag: Inte än, otroligt nog.
har du skrattat idag: Nej.

Jag:

Är singel: Ja.
Saknar någon just nu: Ja
Är rädd för att bli övergiven: Ja
Svär ofta: Ja
Sjunger i duschen: Ibland :)
Är en morgonperson: Verkligen inte!
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Nej
Är kär i kärleken: Kanske?
Skrattar åt mina egna skämt: Självklart
Vill ha barn: Nej
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis?: Ja


Glasögon/linser: Glasögon har jag
Piercingar: Snart!
Syskon: Bror
Pojk/flickvän: Nej
Jobb: Nepp
För många vänner: För få
Rymt hemifrån: Ja
Färgat håret: Haha va, kan man göra det!
Bra självförtroende: HAHAHAHHA den var bra
Dagens skämt: "Man skulle ta roll-on i ansiktet innan foundation", när det skulle vara tejprullar och inte roll-on.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Till Ritz och Sara
Varit kär: Har jag säkerligen
Dumpat någon: Nej
Gjort något olagligt: Hm jo säkert.
Brutit ett ben: Ja, glömmer nog aldrig det
Tappat bort mig i min hemstad: Faktiskt förut, pinsamt dåligt lokalsinne.
Sett en fallande stjärna och önskat: Nej :(
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Tror inte jag gjort det, skulle inte behövas direkt.

Brukar du?

Titta dej själv i spegeln: Ja
Ha ångest: Jaa
Klä dig i svart: Hahahh neeeej inte varje dag i alla fall :)
Lita på folk: Sådär

Senaste personen som:

Sov i din säng: Jag
Fick dig att gråta: Jag själv.
Du delade en dricka med: Tog den själv ;)
Skrek på dig: Gissa
Du fick sms från: Linda




Haha tråkigt att bara posta listor hela tiden. Men om någon enstaka person bryr sig så kan de ju sno den.

 

NEW AGE COLLECTION

2010-05-13 | 11:59:49 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Sitter och lyssnar på "New Age Collection", proppad med 16 olika nya visual kei band. Alltid velat lyssna på SWEET MADONNA, så nu får jag höra hur de låter. Trevligt. Ska för övrigt iväg till bror min idag, och mer vet jag inte. Har egentligen bara lust vara ensam och lyssna på musik.

Igår kändes precis som en fredag, och idag är det söndag, på sätt och vis. Skönt att vara ledig.

Trevlig torsdag

Det går inte en dag då jag inte önskade jag var din.

2010-05-12 | 23:01:14 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


En liten dålig bild med mitt sista nummer av Cure<3 Kisaki! :D Fick till och med en skiva med i den, vad glad jag blev, aldrig fått det förut. Men nu blir det min bror som köper tidningen istället, för jag har inga pengar. Kostar 1600 för 12 nummer. D: Så jag kommer kunna fortsätta läsa den, tur.
Var ute och gick i regnet och bara, funderade. Det behövdes. Har så ont i huvudet att jag tror det blir film nu.
Natti.

Jag kan inte minnas vem jag var igår

2010-05-12 | 20:14:23 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt inuntil mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår


Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt inuntil mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet


Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intil mig
Kan jag bli den jag var igår...



Föredarar faktiskt Thåströms version, då den är mer sorglig...

FRAmtid

2010-05-12 | 18:15:44 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Tänker du svara ärligt på frågorna? Ja, varför inte.
Namn: Saran Tomoki... säger vi.
Kallas för: Sanna, Baz, Saran & Tomo.
Stjärntecken: Jungfru.
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.
Piercingar: I öronen, men har planerat läppen ju :)
Tatueringar: Planerat det också hehe.
Längd: 178-180cm, cirka.
Skostorlek: 42.
Hårfärg: Orange för tillfället.
Fräknar: Nej, som tur är.
Motto: Att inte vara någon annan än dig själv i en värld som dag och natt gör sitt bästa för att förvandla dig till alla andra, innebär att utkämpa den svåraste strid som en människa kan utkämpa - och aldrig sluta slåss.
Är du kär? Jag vet inte riktigt längre.
Är någon kär i dig? HAHA Nej.
Är du singel? Ja.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Hm, ja.
Dricker du? Ja.
Röker du? Ja.
Vilket schampo använder du? Sheer Blonde.
Vilken parfym använder du? DKNY, någon sort.
Vilken deo använder du? En ifrån Palmolive.
Vad är du rädd för? Att aldrig passa in någonstans. Cliché någon.
Gillar du berg- och dalbanor? Sådär hehe.

FAVORIT...

Låt: Charta 77 - Snälla Förklara, tror jag.
Sak att göra: Spela, läsa och rita.
Sport: Rida kanske.
Dryck: Coca cola, kaffe och öl.
Kläder: T-shirts.
Film: V För Vendetta, American History X, Tjenare Kungen etc.
Serie: South Park, Futurama, Sayonara Zetsubou Sensei etc


SENASTE..

Boken du läste?
House of Leaves
Personen du fick e-mail av: Bara fått massa skit.
Personen du fick sms av? Orkar inte tänka på det.
Person du smsade? Någon
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Längesedan.
Saken du köpte? Det du.
Brukar du svära mycket? Ja för fan!
När stiger du upp på morgonen? Så sent som jag kan hehe
Vad har du på dig? Jeans och syntettröjor.
Vad ska du göra ikväll? Spela, sen sova troligtvis.
Vad är du allergisk mot? Idioter.
Var har du ont? Huvudet.
Använder du hårspray? FUDGE <3
Kan du stå på händer? Nej.
Håkan Hellström eller The Ark? Definitvit, ingen.
Salt eller socker? Socker. Men ibland blir man jävligt saltsugen haha
Gillar du ketchup? JA!
Är du glad nu? NEJ.
Var du glad igår? Nej.
Vad dansar du till? Jag hatar att dansa.
Kan du sjunga? Nej.
Spaghetti eller makaroner? Både och, mest makaroner.
Land du vill besöka? Japan ♥


Neluhus Vagus

2010-05-12 | 17:24:13 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer




Gamla tobaksreklamer. Det märks tydligt hur gamla det är om man ser till texten. Någonting som rökning skulle aldrig vara såhär uppmuntrande idag. Men det finns väl en anledning, hehe. Remember your mortality, sägs det. Dies irae. Vissa latinska uttryck är bra fina alltså. Sedan jag kom hem efter en snabb visit hos bror, där jag knappt han prata med honom :(, så har jag gjort mat åt moi och sett ett avsnitt till av The OC.
Ska spela lite olika saker, får se vad jag känner för. Sen ska jag fortsätta rita också.

Just the man I was looking for.

2010-05-12 | 17:11:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Sitter och fyller i en enkät ifrån Synovate, denna gång var det äntligen någonting intressant, nämligen politik! Den som läser igenom mina svar sen kanske märker att jag hatar borgarbrackor? Hehe :P

Marilyn Monroe

2010-05-11 | 21:00:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

 

 

I'm good, I'm gone

2010-05-11 | 20:50:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Det har varit en skum dag. Vet inte riktigt hur jag ska känna. Sen är jag så tankspridd att jag knappt kan samla tankarna till ett inlägg. Tittat en massa på The OC i vilket fall, intresseklubben antecknar. Imorgon är det sista dagen på veckan, fan vad skönt! 21 maj, 21 maj, 21 maj. <3
Sen har jag upptäckt hur svårt jag har att säga hejdå, eller någon form av avsked. Säger aldrig det till kompisar, inte ens till bror min. Känns obehagligt på något sätt. Men blivit mer medveten om det nu, så har därför kunnat bättra mig.

We're bound to linger on, we drink the fatal drop...

2010-05-10 | 20:34:46 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer


I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black; heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Det är jobbigt att försöka hela tiden, men ändå sakna respons.

2010-05-10 | 20:14:58 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Whitesnake - Here I Go Again ^^

Kom på att det var längesen jag postade en video...
Så här var en random video.

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do.

2010-05-10 | 19:53:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Rubriken stämmer så jävla mycket på mig, om ni ville veta det.

Nu kommer jag vara jävligt ärlig, och kanske, bara kanske, om någon bryr sig tillräckligt för att ta illa upp, så gör inte det.

Jag var så jävla innerligt glad idag. Det var längesedan jag kände mig så bekymmersfri. Men nu känns allt skit igen. Varför måste man känna såhär. Och varför måste jag jämt gnälla om det och tycka synd om mig själv. Jag tror heller inte det är normalt att sakna sådan empatisk förmåga som jag gör, kan jag aldrig tycka synd om någon som förtjänar det när den personen mår dåligt? Jag tycker bara synd om saker, eller andra djur bortsett från människan. Miss-an-troop.
Hade jag trott på karma hade jag varit på botten. Men vem fan tror jag att jag är? Vad ger mig rätten att skratta på deras bekostnad? Det finns tillräckligt många korkade människor för det ju.

Jag vet inte vad jag vill säga med det här.

Kanske att jag är en precis lika stor idiot som de du ser ner på.


Ursäkta för drabblet. Har laddat ned The OC säsongerna, och för ljuva minnens skull ska jag se den ifrån början. Kanske ger det mig något bättre att skriva om.


Förlåt.

This is your brain. And this is your brain on drugs.

2010-05-10 | 18:50:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

 
När jag tog ur simkortet ur min gamla mobil så blev klockan konstig, men det sket jag i då. Sen glömde jag stänga av larmen, och plötsligt ringde dem ju. Det stod 07.00 på mobilen och jag var redo att gå upp, men var ovanligt trött och tyckte det var mörkt. Inte konstigt, klockan var ju bara halv ett, så jag kunde gott sova igen...

Jävla copyrightbögar.

2010-05-10 | 17:43:42 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Varför skriver folk jämt "ÅH allt det här är bara mitt och det är skyddat av copyright lagen" bla bla bla. Som om någon faktiskt skulle bry sig så mycket om deras saker.

Jag hatar copyright. Ville bara säga det. Ska ned och äta nu, hörs sen. Tack för alla kommentarer <3

I sommar ska jag pierca mig!

2010-05-09 | 21:21:48 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer
Har velat göra det så jävla länge! Och nu ska ingen annan få stoppa mig. Du trodde visst jag skulle hålla mig tillbaks, men du kan inte styra över mig så mycket.


Hittade ingen bättre bild :( Det kallas spindelbett i alla fall, och är då två hål bredvid varandra, för jag vill gärna ha en dubbelring där. Assnyggt.
Kommer säkerligen inte ha råd... men vill tatuera mig också. Jag och mor funderar på att göra det tillsammans. Coolaste morsan man har, jag vet ;)

Hittade ingen större bild tyvärr, men den här katten vill jag ha som tatuering, delvis inte texten under, även om jag älskar bandet<3 Men tänk om jag slutar gilla dem liksom haha. Nej men katten definitivt, för att påminna mig om Japan och allting. Men vart? Funderar back i nacken, eller skulle det vara snyggt någon annanstans? Någon som har ett bra förslag, det skulle behövas? :)

So time has passed but nothing's changed, my life's still bad it's all rearranged.

2010-05-09 | 20:16:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Picture of the day...

Åh lyssnar på nya exist†trace låten, "Owari no nai sekai", och den är så jävla bra! Trodde deras nya musik skulle suga för de såg så tråkiga ut, men hade fel.

Jag är på så himla bra humör just nu, inte för att någon bryr sig menmen. Vet inte varför, antar att jag vaknde på rätt sida. Vad som tyvärr förstör mitt humör är den satans huvudvärken. Varenda dag. Jag har tappat räkningen på hur många värktabletter jag tar varenda dag. Inte bra, jag minns vad som hände förut...
Har mest suttit och ritat idag, himla roligt. Börjar vänja mig vid touchscreen på min telefon, och jag var verkligen emot det förut.


Imorgon är det måndag, och för första gången på länge, känns det helt okey.

The return of Velvet Eden ♥

2010-05-09 | 20:06:52 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer





JAG ÄLSKAR DADA ♥ Jag är så glad att han har återvänt med sitt darkwave/electronic band Velvet Eden!

Även om originalkompositören KALM inte är med, så är det fortfarande underbart! Någon mer som gillar darkwave musik? Jag vet att min bror avskyr det, men det är ju så himla bra. Fast det är först på senare tid som jag kommit in i det, tror jag började lyssna mera förra året.

Men kolla, Dada är ju vacker!

Vågar jag verkligen? Gör jag det?

2010-05-09 | 19:44:14 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer
Har bara två jeans i min garderob. Japp, två. Sen en kjol, fast ska köpa en till. Sen en jäkla massa t-shirts. Jag tror att min obekvämhet med min egen kropp gör mig omotiverad att klä mig snyggt. Det finns så många saker jag skulle vilja ha, men tycker jag är alldeles för tjock för.
Min favoritjeans är det stora hål på låren, och därför funderar jag att klippa av dem till shorts. Men det är mina favoritjeans, trots att de är trasiga, och jag är rädd att jag inte kommer vilja ha dem för att man ser för mycket av mina ben om jag klipper av dem. ÅH VÄRLDENS PROBLEM.

Somewhere up there, you've lost yourself in your pain

2010-05-08 | 23:14:12 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Take my hand, and I will follow you through
- The Peacemaker

PS jag har alldeles för ont i huvudet för att uppdatera. Måste lägga mig ned, svarar senare oki :(

 

Repetition of hatred

2010-05-08 | 13:27:00 | Kategori: Allmänt tuff | 4 kommentarer
Phew. Tror jag ska spela någonting nu, fick en sådan lust att göra det. Glömde kolpennorna, så Menochi bilden står stilla, tyvärr. Får ont i handen av mobilen haha, hoppas det går över. Ville bara ge en liten sneak preview, så har ingen mer anledning till detta inlägg.
Jag längtar så jag dör till Red Dead Redemption, bara någon vecka och några dagar <3

Design by me

2010-05-08 | 12:58:37 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Satt med den här header designen imorse, som jag gjorde till Cynical Strippers forum. Texten skulle vara Berling, och med bilder på San, det var det jag utgick ifrån ;) Han gillar blått, så lade lite blått i bakgrunden. Är relativt nöjd faktiskt.

Lyssnar på kotekote band igen

2010-05-08 | 12:27:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Strunta i att bilden är halvt dålig, första kortet med min nya mobil! Ny topp ifrån Gina.
Det är verkligen annorlunda att skriva med en touchscreen mobil förresten. Att ha knappar på mobilen sitter kvar i fingrarna länge. Men själva "touchen" är mycket bättre på den här, än på den evigt populära iPhonen. Jag har känt skillnaden. Tittade ut och såg att det regnade nyss, rolig info.

Dum design.

2010-05-06 | 20:38:49 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer
Om bloggen ser konstig ut ber jag om ursäkt. Den såg plötsligt helt konstig ut, utan anledning, så nu arbetar jag med att lösa problemet. Tanken var att även skaffa en ny, roligare header och ändra bakgrunden till svart, men innan jag ens hade börjat med det, såg den helt sned och vriden ut. Designbloggen är nere, så därför prövade jag den direkt här istället. Inte vidare smart, haha.

Typiskt mig.

Halv åtta hos mig

2010-05-06 | 19:32:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
--------------

Dålig vecka...

2010-05-05 | 22:25:55 | Kategori: Musik | 1 kommentarer



Varit så jäkla otaggad, dvs arg och ledsen...

LG Crystal GD900

2010-05-05 | 21:44:18 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer



Japp, för första gången sedan min andra mobil jag någonsin haft, så ska jag inte ha en Sony Ericsson. Min första var en Nokia 3310 (som nästan alla hade då haha) och sedan dess har jag bara hållt mig till Sony. Menmen är inte direkt missnöjd, de har alltid hållt bra för mig, men nu prövar jag mig på en LG mobil. Läskigt! Skulle egentligen beställa Sony Ericsson Vivaz Pro, men det kändes rätt med den här. Den är en touchscreen modell, fast med knappar om man ska skriva. Har ingen aning om hur LG telefoner fungerar, eller om de håller bra, men jag hoppas det! Riktigt trött idag, bloggat dåligt.
Låg på en bänk utanför skolan i regnet och kände mig urusel. Men en riktigt trevlig trainee som hjälpte oss på The Phone House gjorde mig gladare. :)

Bara våga dig hit, och vi ska äta ditt kött

2010-05-04 | 21:34:56 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Det finns så mycket du har gjort för att inte förtjäna min vänskap. Jag kan inte alltid ha överséende för din skull, när jag inte längre känner att jag orkar. Jag har gjort så jävla mycket jag inte velat alls, men inte fått någonting tillbaks.
Cliché, typiskt skitsnack jag vet, men synd att det är så man känner.

Jag behöver faktiskt inte dig, och jag har andra fina människor som betyder mycket. Kom ihåg det, min värld går inte under utan dig. Tvärtom skulle jag tro.
Jag är cynisk denna kväll, så god natt, ska rita.

Tigerrytt (Växa som person)

2010-05-04 | 06:55:34 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer


Även om jag vill vara blond emellanåt hela tiden, så tycker jag själv att jag passade bättre i svart hår, efter alla bilder och sånt jag har sett. Eller, jag vet inte?


Tycker jag ser asskum ut på den här bilden, haha. Ser inte ut som mig. Hej då, nu ska jag tyvärr till skolan, usch. Labblektion på naturen, jäääätteroligt.

"Tack för din beställning!"

2010-05-03 | 19:36:43 | Kategori: Spelnörding | 2 kommentarer


Just lagt beslag på detta hehe. 21:a maj skall det komma, jippie! Räknar ned ;)
I juni kommer nytt expansionpaket till the Sims 3 jag också ska ha, samt älskade Mafia II i augusti. :D



Jag sade vi skulle göra det, men jag bryr mig faktiskt inte.

Insult kiss me

2010-05-03 | 19:32:31 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Jävla skit, så fort man blivit frisk hinner man lagom bli sjuk nu igen. Härligt värre. Så har tappat rätt mycket energi, ska sova mycket så jag blir frisk snart. Sämsta immunförsvaret man har, det var bättre förr. SKa lägga mig ned och kika film strax, tror jag.

Vem fan sade att tjejer inte kan spela tv-spel? Så jäkla sexistiskt.

2010-05-02 | 22:22:02 | Kategori: Spelnörding | 1 kommentarer

JÄVLA SKITSPEL! Fan att jag ska dö på den sista bossen varenda gång jag spelar det här, har ju varit så jävla nära att klara hela spelet, utan fusk eller någonting! Fan fan fan. Klarar man det inte på första försöket är det så gott som kört för en, för man får ingen ny ammunition och då är det omöjligt. Har försökt att ta en kniv och ha ihjäl honom på så vis, men då tar man själv för mycket skada.
Åh livets stora bekymmer, haha ;P

Jag vill inte se mig själv glida iväg på ett isflak och försvinna

2010-05-02 | 22:11:33 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


You can't read me, because I always have my mask on ♥
Imorgon är det då måndag igen. Fan, varför ska jag gå till skolan egentligen? Ingen vill ha mig där, och jag vill inte vara där. Funderar starkt på att ta ut sommarlovet i förväg...

Har en massa mer bilder, men orkar inte redigera just nu. Ska försöka installera Resident Evil 4, patcha det och sedan hitta en fungerande trainer. ENTER THE SURVIVAL HORROR :D

En himmelsk drog

2010-05-02 | 21:53:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Som ni kanske märkt har jag inte alls haft lust att blogga. Känt mig helt död och sliten sedan Valborg. Vad hände då? Inget kul.

Rejäla påsar under ögonen man hade den dagen...