10 bästa kylskåpen!

2010-11-24 | 20:44:43 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Kanske inte bästa, men ändå rätt skumma. 

1. Modul-kylskåpet.
Detta kylskåp var tillverkat med studenthem som målkonsumenterna. Eftersom det ofta blir bråk över vems som är vad med flera människor, kom de på denna lösning. Där alla får varsin bit kylskåp, så slipper alla märka sina saker med namn och vidare. 

2. Trädhus kylskåpet.
Det här kylskåpets design är mer bisarr än fint, och verkar sådär lagom bra att förvara mycket saker i. Dess mittdel liknar en trädstam, och skjuts ut automatiskt när man trycker på en fotpedal. Den har fem skåpliknande utrymmen omkring som då ska likna trädgrenar. 

3. Lådan.
Inte gubben i lådan alltså, utan kylskåpet haha. Nog för att jag trodde det var en helt vanlig låda först. Beroende på hur ens övriga inredning kan se ut, kan detta vara praktiskt. Ingenting för mig dock. 

4. Bio Robot Kylskåpet.
Designat av Yuriy Dmitriev, så bygger denna Bio Robot kylskåp på principen om att biopolymerer som hjälper att hålla alla livsmedel kalla genom luminiscens (d.vs kallt ljus, ljusutveckling från kroppar med låg temperatur till skillnad från temperaturstrålning, eller elektromagnetisk strålning vid höga temperaturer. Fenomenet uppträder i material, organismer och ämnens fasförändringar med den gemensamma egenskapen att utsöndra  ljus vid låga temperaturer).
Det är en gel som inte klibbar där man lägger in sina livsmedel, dessutom sprids varken doft eller annat. Futuristiskt koncept!

5. Shift!
Detta är en av nya tidens miljövänliga kylskåp, som ska minimera utsläppet av kall luft, genom att försöka få konsumenten att använda mindre utrymme för dagliga varor. Så desto mindre och kortare man öppnar dörren, desto mindre varm luft kommer in och elen går inte åt lika mycket. Känns lite långsökt.


6. Genomskinliga.
Nog för att det ser häftigt ut, skulle jag nog inte vilja ha detta. Både positivt och negativt, så är man ju kapabel att kunna se precis allt man har!

7. R2-D2
Den här är cool. Detta var egentligen endast tänkt som ett pris av en tävling i Japan, men nu kan man köpa den själv! Fast till ett mäktigt pris. 

8. Glasdörren.
Kanske inte världens originellaste idé, men ändå lite fränt. Om man är pedant kan man briljera med sin ordning.

9. Träkylen!
Den här är också häftig. Gammaldags, och annorlunda. Kan säkerligen inte vara så miljövänlig, men den lär ändå ha kultstatus. 

10. Springande kylskåpet.
Ärligt, vem kan vakna på fel sida när man ser detta vid frukosten? Jo, jag, för jag tycker synd om kylskåpet. :< Den får bara stå där varje dag, men får aldrig uppskattning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0