10 stycken konstiga föremål.

2010-11-22 | 12:00:42 | Kategori: Humor / Ironi | 0 kommentarer
1. Flickvännens knäkudde.
Alltså om man absolut måste vila i flickvännens knä men inte kan av olika anledningar, så tvivla icke! Det finns ju såklart en kudde som substitut! Fint att den även har ett tygstycke på sig, som framgår som en kort klänning. 
2. BILK
B = beer + M = milk. Ja, då blir det ju BILK! Jag vet ej varför man skulle vilja ha mjölk blandat med öl, men se det ifrån det positiva, du slipper göra det själv numera!
3. Dietvatten
Eftersom vanligt vatten innehåller alldeles för mycket kalorier, kan du nu köpa detta! "Smaken av vanligt vatten, men bara häften så mycket kalorier!" Puh, tur det. Höll på att svälla över på grund av kranvattnet...
4. Vitaminer för spelare
Efter spelat i sex timmar kan man känna sig lite hängig, men då finns ju såklart en produkt för detta. Ta det, och du kan åter koncentrera på din Playstation i flera timmar! Yes.
5. Basashi Glass
En dessert med smak av... hästkött! Dock har tillverkarna av detta ofta ovanliga smaker, som inte går hem så ofta.
6. "Godiset som gör dig kåt."
Ja, den heter så. Gillar särskilt bilden, killen ser bra stolt ut. Dock finner jag detta väldigt skumt.
7. Modersmjölk
"Mjölken som smakar precis som din mors!" Uhm, ja, man brukar ju gå omkring och bli sugen på sådant? Kanske okey som substitut till barn.
8. Byst-upp tuggummi
Tillverkarna säger, "de speciella ingredienserna, extrakt ifrån Pueraria mirifica (Kwao Krua) växten, får en kvinnas bröst att växa samtidigt som de fixar formen."

9. Snabbt växande mystisk ballong
På den står det, "Tryck! Svanens huvud sticker ut! Bli kung av festen med denna svan! -Material för inkoppling ingår ej-". Bilderna ser ju lagom absurda ut också.
10. Frisklufts mask
Ahh, den där friska luften ifrån påsen med min favoritblomma! Ingenting går upp emot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0