Hur man underhåller rött hår!

2011-08-31 | 23:14:00 | Kategori: Styling | 0 kommentarer

Om man inte vill ha ett intensivt resultat behöver man inte jobba lika mycket, men det är faktiskt det som är snyggast enligt mig! Så här kommer lite tips.

† Det finns ju permanent röd färg, varför tonar man?
Svar: Ja det finns, men trots att den är permanent och trots att röda pigment fäster väldigt bra, betyder inte det att den riktigt röda färgen håller. Den sköljs ur, och som resultat får man snart en brunröd ton på håret.

† Måste man bleka när man färgar håret rött?
Svar: Nej, inte om man använder permanent färg, men ja, om man använder toning. Om man har väldigt mörkt hår kan man bleka för ett mer rött resultat även vid permanent färg. Dock har toning dem absolut illrödaste nyanserna, som man inte kan uppnå genom vanlig färg, tyvärr.

† Så vad är bäst, om både toning och färg sköljs ur?

Vid permanent slipper man bleka utväxten och på det viset förhindrar man att hårets slits extra mycket, men vid toning färgar man det oftare och då har man oftast en finare färg. Om man verkligen inte vill bleka det och kan nöja sig med en lite mörkare röd ton går det bra. Vare sig man kör på toning eller färg, är Revlons färgbomber jättebra för att hålla håret fräscht!

Eftersom röd är en sådan färg som kräver en del arbete för att hålla fint, är denna produkt ens bästa vän. Detta fungerar som en inpackning som är färgad, och man har det i håret vid ungefär varannan tvätt för att håret ska hålla samma intensivt röda ton, även ett tag efter du färgat håret. Färgar, samtidigt som den också har samma egenskaper som en hårinpackning, så håret ser fint ut efteråt.

† Om man har blekt hår behöver man inte ens köpa färg, då kan man bara ha detta på håret varannan tvätt. Då ser det illrött ut hela tiden, och man slipper de fula tonerna av en röd urtvättad färg!

Frågor?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0