Nattliga tårar

2013-04-18 | 22:57:53 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Igår var jag jätteglad, idag är jag självklart suicidal och full utav ångest. Jag verkar inte förmå mig själv att lyckas vara glad en längre tid. Har varit en massa blasfemiskt skit rundat med ytligt gnäll här på sistone. Men om det är något som aldrig kommer ske, så kommer jag aldrig någonsin att tycka om mig själv. Åh wow Sanna, som om vi inte läst den jävla skiten tusen gånger förut.
 
Det slog mig även att snart anländer studenten. Jag är nog den enda i hela världen som inte ser fram emot skiten. Jag ser inte fram emot min fula studenmössa som jag skall springa omkring i, jag ser inte fram emot all trängsel, jag ser inte fram emot alla leenden man ska förfalska, jag ser inte fram emot förändringar och nya vanor och jag ser ingen mening med någonting av det. Jag ser inte ens fram emot mottagningen som jag motvilligt skall ha, då de få släktingar som bryr sig skall komma och delge sin fejkade lycka för en annan. De ser möjligheter där jag bara ser omöjligheter, och därmed ger de på något sätt upp. Det är förståeligt. Men jag är inte som de vill att jag ska vara. Förlåt för min pessimism. Ignorera den, ignorera mina banala ord.
Kommentarer
Postat av: Leila

Jag kan ju inte säga att det känns bättre när det är över...för det gör det inte :p Jag gillar inte att socialisera mig så när alla hoppade på flaket åkte jag och såg Alice i underlandet på bio med min syster XD Det var mitt sätt att göra min student till min dag. Folk har ändå aldrig gillat mig i skolan så jag fick inte så många falska reaktioner, vilket jag kanske borde sörja. (behöver jag säga att min mottagning hemma efter bion var med min syster och mamma XD I'm a lonley creature). Jag hade mest ångest över vad som händer sen. Tror nyckeln är att försöka så gott man kan. Jag har förstått det nu, och ska försöka släppa alla mina hämningar för folk är ändå bara idioter. Jag ska sluta tänka på vad alla tycker och tänker för egentligen bryr jag mig inte. Du borde också börja se möjligheter, även om bara små.

2013-04-19 @ 22:46:00
URL: http://silkhime.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0