美容整形医師の趣味

 


Ultraviolence

Vill fixa mitt hår men är så fucking ful i övrigt det känns som bortkastad energi och pengar LOL. :// unfair


Mermaid Motel

Nicole ♥ Heart-Shaped Bed


Progenitor

 


Dina vänner har glömt dig och jag tror att du glömt vem du var

all is gone


DECADE

https://bunny-riven.blogspot.se/
 
Finns kvar här en del men också där... blogg.se är helt värdelöst numera och ger error 60% av tiden?


Då som nu för alltid.

Alla vägar utav människor man känt som alla gått åt sina olika håll; medan man står ensam kvar och stampar. Har mått så dåligt både fysiskt och psyiskt senaste året att det inte ens känns värt slösa andra människors tid på att försöka. Förlorade vägar; förlorade drömmar. Tror nog bara inte vissa människor var menade till att leva. Jag önskar jag var som andra mer, men desto mer åren går känner jag ångesten och tvången växa som ett stort berg, nej snarare en tumör, på ens rygg. Konstant tynger den en, påminner en om meningslösheten.
 
 
Man inser dessutom inte heller vad man har förens man förlorat det... Förlåt. För allt.


Silly Love

 


True love will find you in the end

Snultri </3
 
Jag glömmer bort att jag ens har en blogg. Det känns fel att kommunicera på svenska. Fundersam om jag skall fortsätta uppdatera denna eller byta till en ny på engelska. Inte för att någon läser utan mest för om jag vill gnälla om mer skit. ??!?!!? vet inte, när 2018 kommer skall vi se.


Simple death

 


The weight of the world

minns inte ens hur man gör detta längre? ehhhhhhhh oops inte postat på ett halvår.


ARIENAI TSUNO

Hmmm, funderar på blogspot för att posta på engelska men samtidigt är uppbyggnaden av den här skiten bättre? Vet inte riktigt hur jag ska göra, inte så att någon läser här vilket inte alls är konstigt med tanke på hur ofta jag uppdaterar nuförtiden. Känns som jag kommit över den tiden då man ville skriva om sig själv hela jävla tiden och numera vill jag mest skriva, måla, ta kort och spela spel huhuhuhuhe. 


He’d hollowed out their bodies so they’d feel just empty as him

jag orkar inte mer


verkligheten suger

Spammat League of Legends innan säsongen är slut för att hinna bli Diamond och nu sitter man här och glor. Det finns så mycket skit i inläggen här som jag inte ens vill komma ihåg lol. Har en scanner så ska fixa in analoga bilderna senare... Börja posta mer så jag har kvar vissa bilder om det händer något... förSTÅR iNTE HUR FOlK ORKaR LIVET


Roter Sand und zwei Patronen, eine stirbt im PulverkussMEET: NAOKI

Hon har fortfarande sminket hon kom med, men tänker nog inte försöka ändra det innan jag läst på en hel del så jag inte gör fel och förstör något :/


bye mods :(

Ledsen att mitt Skyrim kraschar så ofta så försöker hitta vilka av alla mods som orsakar det, så måste tyvärr ta bort allting först. :( rip my kawaii bunny girl


To infinity and beyond

Mängden med osvarade meddelanden ökar konstant och jag finner mig själv med undvika allt. Undviker att göra planer, undviker att behöva utsätta sig själv för obekväma situationer. Faktum är att jag undviker att lämna mitt hus överhuvudtaget, gör det endast när jag åker till bror eller måste till något annat diverse otrevligt möte. Jag har aldrig varit bra på att höra av mig, och detta är någonting som jag inte verkar förbättras på. Det tar så mycket energi att ta sig ut, vara  social och göra saker att man sällan orkar. Det är jobbigt nog att tvätta händerna 138 gånger per dag och försöka göra någonting utanför att spela. Ta ned disk, vilken ordning man ska städa i, hur länge man bör duscha. Har börjat äta adhd-medicin nu också, då detta ligger i komorbiditet med det som redan finns. Det förklarar en del, men frågan återstår om det alltid kommer vara så jävla jobbigt? Och ja, det kommer nog det. Den sorgliga sidan är att jag är rätt nöjd med att sitta hemma. Just nu finnes ingen motivation till någonting alls men vanligtvis brukar jag även skriva diverse skitberättelser utöver tiden då man inte spelar eller läser. Det är någonting tröstande med att forma en annan värld, att få fly denna och vara med om saker som aldrig skulle kunna ske. Att säga att man vill bli författare påminner om en 5-åring som säger att den "skall bli sångare!"; totalt jävla kört. Jag vill inte bli någonting. Kanske luft, sväva iväg, vara evig men ändå tom. Man skriver för att man vill. Jag är inte bra på att tala, jag har alltid hållit mig till ord och bilder. Aldrig varit bra på att måla, men foto är simpelt; en enkel konstform. Precis som skriva är.
Ska köpa en BJD och den kostar ungefärligt som min kamera vid dess inköp... :(


You can be a freak like me too

Lana gillar också analogt :> och hon använder CLAIR DE FUCKING LUNE AHHH ♥ Ruviks låt :> :> :> hehe. Men den är så fint filmat. Färgerna, isot, allt :D Antar det är Kool-Aid dem dricker som en referens till Jonestown-morden, vore passande.


Secret longing

Uncharted 4 kommer nästa månad, wiho. Tyvärr en dag efter psykosmottagningen dock, usch det är aldrig kul göra sådant. Min mamma skrattade över min samling utav äldre kameror och sade på hennes tid hade alla polaroid-kameror och kvaliteten var usel, nu när den är bra så vill du ha dem där gamla grejerna ändå. Med risk för att låta som en vidrig hipster; det är något speciellt med analogt.
 
Har städat hela dagen, helt slut. Tar min tid med att spela Dark Souls 3 och hoppas att inom tid att jag förbättras. Finns redan dem som klarat det utan att dö en enda gång, samt dem som spelat ut det på SL1 (alltså att man aldrig levlar.) Själv suger man på hög level haha. Jag brukade inte gilla svåra spel, eller utmaningar i någon form, innan jag kom in i dessa. Kollar på mer Dark Souls-streamare än League nuförtiden till och med... Blir bara ledsen när det känns som att jag aldrig kommer klara en boss... (aka Rom i Bloodborne...) och när det är svårt läsa av dess mönster, så man vet när man ska attackera. Det är inte omöjligt det är saken, man måste bara git gud som det sägs inom DS-gruppen. Ska sluta babbla skit om detta nu, men ingen annan tycker det är intressant så kan inte diskutera det med någon... :(
Vet inte vem som tagit denna bild men marsvin är bäst ♥
 
Snart dags för en ny design...


7 jävla år?

Insåg precis att den här bloggen har funnits i hela sju jävla år, och bara det faktumet är en tillräcklig dos med ångest för ett helt år. Det är sällan det inte känns som att tiden bara rinner iväg...
 


DARK SOULS III -COLLECTORS EDITION-

Hämtade ut min Dark Souls 3 idag och fick en fantastisk låda; såpass att jag förlåter att jag får spela det 18 timmar senare än alla med digitala kopior. Endast tre timmar in och har bara dött 18 gånger, måste säga det är relativt bra, tror nämligen inte det håller i sig så länge haha. Har dock inte klarat ut Bloodborne än så kommer säkert fastna någonstans här också. Men om jag tiltar mindre i detta kanske jag gör detsamma i League när det går dåligt, förhoppningsvis.
Fick också lite Japanskt godis, bra tajming på samma dag och allting. Om jag inte hade så jävla ont i huvudet hade jag kunnat spela hela natten T_T fast behöver skriva klart nästa kapitel vid det här laget, är redan lite försenad. Måste ta kort på alla mina underbara böcker jag köpt de senaste tiden. Spenderat sådana mängder under bokrean (inte för att något jag vill ha någonsin är på rea). Funderar också på att köpa en Polaroid-kamera... inte tillräckligt med alla gamla kameror med film jag redan har hehehe. Skulle köpa nytt batteri men var fel storlek så måste fixa det innan jag kan använda min svartvita-rulle då den redan är monterad i en kamera. Meningslöst babbel detta blev till... ehh.


Vem bloggar ens längre

Har suttit på altanen och ritat idag och insett att det är rätt så mysigt, speciellt nu innan det bara blir jobbigt ljust och varmt ute. Ser ut som jag har jättetunt hår, har för mig jag nyligen färgat på håret så tror inte det är utväxt, kanske bara är så tunt? :( Sad face.
Kommer lite mer bilder seeeeeeeeen~


V I N T E R

Känns det inte ibland som att folk bara bryr sig för dem vill ha något från en? Har svårt att se det genuina i andra människor, men oftast stämmer de sjäviska delarna in såpass bra att det är svårt bortse. Tror egentligen man alltid tänker utifrån sig själv endast, kanske för man inte bryr sig eller för man inte är kapabel med mera.


Allt faller isär

Det här kommer vara pretentiöst jävla nonsens, som en förvarning. Det känns ofta som att jag inte hör hemma i den här världen. Hur jävla töntigt det än låter så ligger det en sanning i det. Läsning och tv-spel finns som en tröst, att jag inte behöver finnas i den här skiten i åtminstone medvetandet ett tag. Så mycket jag finner mig oförmögen att förstå. Varför folk väljer att dela allt med någon annan, hur de kan tro att det finns godhet i människan när den endast agerar utfrån sin egna gynning, hur de fraterniserar och normaliserar sig själva även om så inte är fallet, hur de har hopp och drömmar kvar, och hur de påstår sig inte kunna förstå våldsaktioner emot andra.
 
Nästan gjort klart nästa kapitel, finns fyra ute redan. Förvånad över all positiv feedback. ♫ http://archiveofourown.org/works/5395235


Candelabrum

Min ofärdiga tavla, den ska nog bli ett litet snäpp bättre kan man ju hoppas åtminstone. I alla fall mer bilder kommer :> Tror jag ska ändra design här, var längesedan man sysselsatte sig med det.


Don't leave me high; don't leave me dry

You and I, we may look the same
But we are very far apart
There's bullet-holes where my compassion used to be
And there is violence in my heart

Into fire you can send us
From the fire we return
You can label us a consequence
Of how much you have to learn

You can try but you'll never understand
This is something you will never understand


Det hopp som vi tänder förkolnar i bränder

Prövade min scanner, blev lite snett förvisso men häftet har en spiralhäftning vid toppen så svårt få plats med den. Bakgrunden blev dålig men livet är svårt när man bara kan rita av skit med tydliga linjer lol sämst desu. Ritade av med blyerts, fyllde i linjerna med bläck och färglade med färgpennor på ett A4 och använde knådgummi.


Archieve of our own

Om någon finner sig med extremt mycket tid och vill slösa den på att läsa dåligt skit så finns ju alltid archieve:
http://archiveofourown.org/works/5395235/chapters/12463016
 


they all deserve to die

Inte säker om jag borde skaffa hjälp LOL hahah


RSS 2.0