Have you had enough?

2009-04-29 | 21:19:44 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Nu smakar det saltvatten i min mun. Kommer ifrån mina tårar. Dem vill inte sluta, trots jag inte vet varför dem började. Lyssnar på Breaking Benjamin - Had Enough. Min näsa är så täppt att jag inte kan andas ordentligt, mina öron är det lite halvt lock i och jag hostar som en jävla skata. Saker kan inte bli bättre. Min motivation och vilja till att ens existera är på 0. Idag var jag förresten på ett samtal med studie- och yrkesvägledaren plus mina två handledare. Det ser inte bra ut. Kommer behöva uppskov i tre ämnen, plus att jag ska göra två under sommaren. Jisses, vad fan håller jag på med?
Vet inte om jag valt rätt inriktning, känner mig osäker. Har bara en vecka att fundera på. Som om inte det räckte har jag så ont i min kropp. Sen alla dessa blåmärken överallt. "Jag kommer aldrig se ut som Barbie. Barbie har inte blåmärken." Jag avlider.


När jag var och skulle handla middag idag kom jag plötsligt på att tänka på ett gammalt minne. Det var i mellanstadiet någon gång. Jag, Malin och Eve var och bakade på Fritidset (som bara låg en korridor ifrån vårt klassrum) och jag tror det var en förmiddag t.o.m. Varför vi inte jobbade har jag ingen aning om, men läraren trodde bättre om oss (hahah). När vi var klara så ställde vi in vad vi använt i diskmaskinen där och satte på den innan vi gick. På eftermiddagen kom Anna-Greta och hämtade oss. Hur vi lyckades, vet jag ej, men hela köket var fullt av såpor och sånt där skum. Det tog timmar att göra rent. Längesedan jag tänkte på det.
Den tiden var bättre. Den tiden var jag lycklig. Folk tyckte om mig, och om jag var smal eller inte spelade ingen roll då. Det gör det nu. Det och ensamheten spelar störst roll.

Rabbla, rabbla. Fast om någon läser det här så gör ni det ju frivilligt så jag tänker inte be om ursäkt å mina egna vägar för att jag rabblar och är ointressant. The end. Nu ska jag dö lite grann. Ramones - I Love You.

I think I'm paranoid

2009-04-28 | 20:00:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Vad håller jag på med egentligen? Ena stunden hoppas jag att jag ska bli överkörd så att jag slipper all skit som händer, sen emellanåt känns det helt ok. Sitter och lyssnar på Garbage - You Look So Fine. Var ett tag sedan sist, men den låten har en särskilt skön känsla just för att den är lite sorglig.

Känner mig väldigt trött nu. Händelserik dag. Började på Hammarby, fortsatte ned till stan sedan dagens första lektion vid 11.00. Sedan klockan tolv så var det lunch då det var dags att dra ned på stan igen. Köpte badkläder, sedan var det vidare till Lögarängen på idrotten. Efter var det sista lektionen då vi var en halvtimme sena haha.

Efter gått runt hela dagen och gått hela vägen ifrån bussen var jag extremt trött. Har levt på ett enda äpple under hela dagen. Men duktig som jag var började jag genast att laga potatisgratäng och lövbiff lagom tills föräldrarna ska komma hem. (Vilket inte har skett än, de är så sega.)

Nu sitter man här, förkyld som fan. När äntligen yrseln hade gått över och jag kunde svälja normalt blir jag extremt täppt i näsan. Den fortsätter ju såklart rinna som fan, usch. Aja, nu har jag kikat över axeln och sett "Inte som andra döttrar" ligga på nattduksbordet och se väldigt inbjudande ut.

Imorgon är det onsdag, och det brukar vara bra dagar. Bara tre lektioner, sedan kurator. Måste sedan på något möte med studieyrkesvägledaren för mina dåliga studieresultat lol.

I'm not like all the other girls
I won't take it like the other girls
I won't fake it like the other girls

Fredag

2009-04-17 | 22:29:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Nu har jag duckit en mariestad och kollat på solnedgången.
Fan här ska man ju vara nyttig när man börjat träna lol
fan varit dåligt på att skriva här, men uuuh inte orkat. inte orkat nånting
jag förstår inte er människor som orkar bry er om nånting överhuvudtaget
jävla inlämingsarbeten suger fan kuk, de kan dra åt helvete. kommer inte överens med läraren och orkar inte göra det där skiten idag

JAJA
köpte en sex pistols t-shirt idag äntligen.

mvkjvfjvfhbvhfd
allting är tråkigt och alla de intressant sakerna om samhället, politik och skit jag vill skriva om glömmer jag alltid bort när jag sätter mig vid datorn D:

jobbigt att vara tillbaks i skolan den här veckan, så jävla trött fan.

"Jaja vad du tjatar, tyst med dig."


btw, jag håller på att läsa "inte som andra döttrar" som handlar om Nancy Spungen, som var tillsammans med Sid Vicious ifrån Sex Pistols. jäkligt bra bok. filmen om Sig och Nancy är också bra."WHERE DID ALL THOSE HAIRBANDS GO?
THOSE CRAZY NIGHTS OF ROCK 'N' ROLL"

Godnatt :,(

2009-04-08 | 00:16:16 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Kärlek dör, men det gör vi också.
Kärlek kommer igen, det gör inte vi.


Sämst. Jag orkar verkligen inte skriva nånting just nu DD: