High heels, make-up, fake eyelashes. Look at you, you're so damn plastic!

2009-12-28 | 19:53:34 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Så jävla taggad jag är just nu, men jag lugnar mig snart. Har spelat Resident Evil 5 hela dagen, därav anledningen till att jag är så taggad. Man kommer upp i varv när det går bra för en (ja, även om man, som jag, ligger ned och spelar haha) och man kommer längre i spelet! Detta spel är dock kortare är dess föregångare RE4, men om jag klarar ut detta är jag tacksam för det. Jag har ett kapitel kvar bara, sen har jag kommit lika långt som med fyran. Men nu ska det gå, är så jävla bestämd på att klara det.

I vilket fall, imorgon fyller Christer (eller Krister, hur fan stavar han?) år så ska dra dit. Man träffar sällan dem så hoppas det går bra. Morsan ska ta bort styngnen efter operationen också, så medan blir jag nog bortskickad till brorsan. Jag skulle ju sy, jag får ta och bli klar med mitt projekt någon gång. Inte rört ett enda skolarbete under lovet, och vet ni vad? Jag skiter i det, jag orkar fan inte. Blir bara arg om jag ser det. Rätt trött på Rudbeck och den "traditionella" jävligt tråkiga undervisningen blandat med några lama jävla grupparbeten. Alla andra som är där (med undantag för en som jag vet) verkar vilja plugga, usch. Då blir det att jag inte ens passar in, haha. Bra stöd från de man berättar det för "Kämpa på", "Håll ut" och massa blasfemiskt skit. Jajajajaj jaaag vet det redan. Tala inte till mig som om jag är 3 år gammal. Nej, jag vet långt ifrån allt och är nog inte särskilt smart (även om jag ibland verkar mer korkad än jag egentligen är) men jag hatar när någon talar till en som om man vore oförmögen att själv förstå.

Härligt väder. Inte. Jävla snö, försviiiiinn.

--> ENTER THE SURVIVAL HORROR <--

I hate what I've become, and I hate whom I've become.

2009-12-27 | 22:59:09 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Seduction

2009-12-27 | 18:56:54 | Kategori: Spelnörding | 0 kommentarer
Sådär, har spelat Resident Evil 5 flitigt idag och är nu helt slut i ögonen. Ska strax titta på "Drömkåken" på tv, för lite nostalgi. Har börjat spela sådär mycket igen, har ingen lust eller ork till något annat. Så fort jag ens sitter här vill jag bara spela. Har Mafia kvar att klara ut, måste göra det innan tvåan kommer, vilket tyvärr ser rätt mörkt ut. Verkar inte komma förens sommar 2010. Ska även skaffa Heavy Rain i februari, till min PS3<3.

Jag gillar att skjuta saker :D Hittills har faktiskt RE5 varit bättre än jag trodde det skulle vara, för jag hade låga förhoppningar på det om jag ska vara ärlig, men det har varit roligt.

Lite skit jag sett från japanska skräck spel. Jag älskar skräck spel :D Behövs mer skräck, zombies och skit.

Handsome & Gretel

2009-12-26 | 01:08:43 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Till moi.

 

Min PlayStation3<333.

 

Asbra, fick tallrikar! Det är alltid bra att ha!

 

Kläder, fina glittrande örhängen och ett halsband<3.

 


Ja, jag vet att man ser bhn men orkade inte ta av mig den och byta till den utan band, då blir det såhär.Assöt klänning, men borde fran dragit upp den ÖVER den fucking bhn innan.

Ursäkta dåliga bildkvaliten. Någon gång ska jag fixa en digital kamera, jag som gillar att ta kort på allting. Aja, lagom att sova nu, ska iväg och köpa spel samt att brorsan kommer hit imorrn ;D För första gången sedan han flyttade hemifrån haha. Skrivit dåligt här på senaste tiden, men har bara inte haft någon större lust, så blir det ibland.

You don't have to say you love me just because you can

2009-12-25 | 00:46:26 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Då var julafton slut. Nu ska jag dra en sussning i alla fall, men skriver hur denna dag har gått imorgon. Har lite bilder som kommer då också, men nu vill jag helst ligga och fundera innan jag slutligen somnar. Sov gott.

I got no feeling, for anybody else

2009-12-24 | 12:27:53 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
God jul på er!

Nu har jag nyss gjort mig klar och lyssnar på Sex Pistols, och snart ska jag gå ned men tänkte bara jag skulle uppdatera lite grann. Försökte vakna "tidigt" idag, och blev väckt redan vid tio, men somnade om haha. Aja, ingen städning har skett av mitt skrivbord som är det som mest dramatiskt verkligen behöver. Dammigt och sen ligger allting i stora högar. Några bilder, men sen ska jag gå ett tag. Skriver sen höhö.

Då vill jag inte bli stor

2009-12-24 | 00:36:20 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Har jag sagt... hur jävla mycket jag älskar Charta 77? Mm, ljuva melodier, älskar älskar. Tyvärr är det ingen bra vintermusik, jag tänker jämt på sommaren när jag lyssnar på punk, haha vad fan är det om. Så har mer sommarkänsla när jag sitter och dunkar skivan "Kröp, Gick och Skrek" i mitt rum. Teknikst sett är det julafton idag, eftersom det är efter midnatt. Känner mig helt jävla splittrad idag och lite panikångest tyvärr (tack vare dig igår, fuck you jävla idiot, tror du kan göra hur fan du vill, men neeeej har fått nog av ditt tysta skitsnack) men jag hoppas verkligen det går över tills imorgon. Jag klarar inte av att ångesten ska hålla på precis när det är massa folk här, för då kan jag inte fly. Det skrämmer mig.

Fick även en impuls och klippte lite av håret fram med en helt vanlig sax igår innan jag gick och lade mig, hahah. Blev väl inget vidare, men äsch. Man lever bara en gång. :) Ska sova nu, eller försöka i alla fall.

Punkskolan

2009-12-23 | 00:32:27 | Kategori: Musik | 1 kommentarer


Om du är ung och inte vet
vad du ska göra av din rastlöshet
punk kanske är någonting för dig?
Och om det skulle råda någon
tveksamhet
kring hur du ska se ut eller bara bete dig

fråga mig!

Tjacka dig en skinnjacka,
och den ska vara sliten.
Förse sedan axlar
och slag med vassa niten.
Ställ din gröna tuppkam
med gelatin och tvål.
Sandpappra på jeansen
tills det går hål.

Punkskolan pluggar hårt i år!
Pluggar hårt i år!
I år!
Pluggar hårt i år!

Jag hör så ofta att man ska tänka själv
men det är det ju sällan nån som gör.
Så om din hjärna börjar halka efter
efter ett par 6-pack
ingenting du ska skämmas för.

Kolla på de andra - tyck som de tycker.
Det är inte roligt att va nykter.
Pengar är av ondo -
gör ett folkölsklipp.
Samhällets botten är jävligt hipp.

Punkskolan pluggar hårt i år!
Pluggar hårt i år!
I år!
Pluggar hårt i år

Men jag är glad att jag
väcktes ur min slummer.
När jag var barn och det var 80-tal.
Det spelar ingen roll hur du ser ut
och vad det kallas
när du tänker själv
och gör ditt eget val.

Punkskolan pluggar hårt i år!
Pluggar hårt i år!
I år!
Pluggar hårt i år!

Pluggar hårt i år

Den sista vägen ut

2009-12-22 | 00:21:01 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Det finns många att drömma om, men ingen som du. Det finns mycket vackert, men inget som du. Ibland fångar mina ögon dig, min din blick vinner jag alltför sällan. Du finns ofta i mina tankar, men sällan i min närhet. Det är du som får mig att längta, att bli varm, att känna hur det brinner i hjärtat. Det är du som är min dröm, som får mig att hoppas, men det är också du som är källan till mina tårar. Det är du som gör mig sömnlös, det är du som gör att jag känner mig ensam. Hur kan det mest underbara som finns göra mig så sorgsen? Varför denna smärta, detta lidande? Varför ser jag bara dig, utan att du ser mig? Verkligen SER mig, som den jag är, som den jag vill vara, som den som vill ge dig allt, som alltid ställer upp och gör sitt bästa enbart för dig, som den vill vinna ditt hjärta, känna din kropp mot sin, höra din ljuva stämma, av dina andetag bli vaggad till sömns tätt intill dig, njuta av din värme, behagas av dina dofter, stimuleras av dina åsikter och insikter, som den som mer än allt annat här på jorden vill möta din förälskade blick. Som den som vill bli lycklig med dig och dela sitt liv med dig. Men du sveper bara förbi, omedveten om mig, om elden i mitt hjärta, om vad jag vill göra för dig, om vad jag vill säga dig. Det är över så snabbt, och det gör så ont. Varje gång, varje dag. Du är min dröm, jag skulle kunna dö för din skull. Men för dig är jag osynlig.

There's more than two ways of thinking. There's more than one way of knowing. There's more than two ways of being. There's more than one way of going somewhere.

2009-12-21 | 00:11:00 | Kategori: Debatt / Satirer | 0 kommentarer
Har ni tänkt på att när man har en blogg, ska man jämt skriva om vad man har och ska göra? Som att man delar upp sitt liv i två delar. Den ena delen spenderar man med att leva, göra det som är intressant och etc, men sedan har man en till del som spenderas med att skriva om det man har gjort under den andra delen. Lite lustigt är det faktiskt, men mer så blir det. Det är nästan som att man gör något, men inte skriver om det, då har man inte gjort det. Utan andra människors vetskap så har det inte hänt. Man inbillar sig att det har hänt, men ingen annan vet ju om det, hur kan det då vara sant? Nej, det måste vara påhittat. Om några år kanske jag själv ser tillbaks och tycker de små detaljerna är roliga att veta, men för någon annan skulle jag inte tro det. Man går inte till historien på grund av att man berättar vad man lyssnar på för musik och exakt när, var och hur man egentligen ska ha den där nya klänningen på sig.

Vi vill alla vara delaktiga, därför uppmärksammar vi saker som andra också har intresse av. Men för att även göra sig själv och sin vardag till ett intressant objekt så blandar man ihop allting, samt postar bilder på hur man klär sig varje dag så att massa okreativa och uttråkade personer kan ta efter. Visst, man kan hitta inspiration, men varför alltid detta om att härma och ta efter alla? Som när de pratade på teve om hur Kenza hade köpt en ny halsduk på MQ, och efter det skulle alla ha en sån. Det finns ingenting originellt i den här världen, kom ihåg det. För allt som görs nu, och allt vi gör, har alltid redan gjorts av någon annan, så är det bara.

Var tvungen att skriva av mig det, för har tänkt på det ett tag. Nu ska jag dock göra annat, men ska pröva och se hur det känns att inte skriva om vad jag faktiskt ska göra. Hahahaha. Puss, kram och sov gott eller vad ni nu än håller på med. :)

Your world not mine
Your world not ours
Your world not mine
Your world not ours

I will resist with every inch and every breath
I will resist this psychic death
I will resist with every inch and every breath
I will resist this psychic death

There's more than two ways of thinking
There's more than one way of knowing
There's more than two ways of being
There's more than one way of going somewhere

Silence inside of me, silence inside
Silence inside of me, silence inside
Silence inside of me, silence inside
Silence inside of me, silence inside

I will resist with every inch and every breath
I will resist this psychic death

Kära tomten, ge mig och alla andra mer materiellt skit jag egentligen inte behöver i jul :*

2009-12-20 | 23:35:46 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Would you bite the hand that feeds you?

2009-12-20 | 22:55:46 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

"Only dumb people are happy."

"När man börjar göra t-shirts om att punken inte är död, då vet man att den verkligen är det."
/ smart bror.

Nu blev jag sugen på att se Sid & Nancy filmen, men får se hur det blir :) Har spelat Fallout 3 idag och kommit vidare ännu mer. Lyssnar på lite underbar musik ifrån Magnet, bästa norska sångaren. Gillar det melankoliska han sjunger om, och i musiken. Ska nog också se den äldre DéspairsRay dvden med, ihihih. Jag älskar lov, om det ändå alltid var såhär. Långtråkigt skulle man nog tycka, men jag hatar verkligen skolan och vill bara vidare. Skriver något vettigare när jag kommer på det.

Dricka billig sprit, och hålla käften jag vill dit!

2009-12-19 | 00:57:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Sorry if I ain't perfect
Sorry I don't give a -what-
Sorry I ain't a diva
Sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin
Sorry I'm not a slut
I won't let you break me
Think what you wantLyssnar på piano versionen av "Amends", av DEATHGAZE såklart. Trots julavslutning och en relativt bra dag känner jag mig nu lite ensam och ledsen. Hur kan jag bli kvitt denna förbaskade känsla? Jag måste hitta en plats där det finns rum för mig, precis som jag är. En plats där människor inte dömer en för hur man ser ut direkt, och bara avfärdar en som alla andra jävlar gör idag. En plats som med andra ord inte finns.
Fy fan vad det här landet håller på att bli som USA... är det vad ni vill? Det vill inte jag. USA finns redan och lägger sig i varenda jävla land, måste alla ta efter just DEM? Vem har sagt att dem är så jävla mycket bättre. Ledsen i ögat blir jag. Men inte för vad ni säger, utan att jag måste sträva efter det ni har. Det ger er ett övertag jag inte skulle bry mig ett skit om, omm det inte vore för det ni har som jag vill ha. Ångest. Det har uppkommit mycket inkongruens mellan mig själv och mitt ideal-själv. hahah eller inte.

När jag skulle smälta choklad när jag bakade fick jag tråkigt och blev trött så jag bara lade mig ned på golvet ett tag tills jag orkade igen. xD Sär. Mitt hår blev konstigt idag, det var för elektriskt för att kunna fixa riktigt bra, även med hårspray D:!
Så trött, ska passa på och sova nu när det är lov. Naitz

Le som en fotomodell

2009-12-17 | 19:14:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Nu sipprar tjejen som bantar på dagens tredje cola, efter varit i skolan och sett juldansen men drog sedan därifrån för att kolla julklappar och nu är det nog dags att spela, Fallout 3, eller Dreamfall, lite sugen på att spela om det. ;)

Drömt hela natten känns det som. Hade först en jäkligt läskig om zombies och den där jävla skogen igen, sen om någonting annat . Menmen, imorgon är det julavslutning, det gör mig lite glad och det är jobbigt att ta hand om det mesta här hemma fast det fungerar än så länge.

Vi höjer en skål!

2009-12-16 | 19:17:17 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Ska dra iväg och färga på håret nu igen, behöver ändå tvätta det. I lurarna spelas Magnet "Nothing Hurts Now" och Charta 77 "Snälla förklara", fin musik.
Lagat all mat själv, samt diskat, samt tagit in posten, samt ställt fram soptunnorna - vilket är extremt olikt vad jag brukar göra. Haha, så unnar mig ljusare hår nu.

Vad passar mig bäst undrar jag dock, som blondin eller brunett? Jag har ingen uppfattning om ljust eller mörkt hår, heh.

Godaste drickan till vardagen

2009-12-15 | 21:43:36 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Mmmm, cooola. Så gott<3. Serveras iskall så rinner den ned som siden i halsen på en. Tyvärr sjukt beroendeframkallande som jag har problem att sluta med, men så gott.  <3 <3 <3 Puss, godnatt.

Du lever bara en gång och den gången är nu. Det finns bara en som vet hur du ska leva och det är du

2009-12-15 | 21:04:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Fy fan vad mycket snö det är ute. D:! Nej jag är fortfarande ingen vinter person, gillar inte årstiden alls. Saknar sommaren så mycket som aldrig förr. Allting fint händer på sommaren. Eller mig händer inget, men för alla andra och man kan ju låtsas att det händer en själv, hehe fail. Snön gör det i alla fall ljusare.

Älskar svensk punk<3. Varit en okey dag, morzchan har varit inne på operation idag och imorgon åker farzchan iväg utomlands för att åka skidor, så då får jag ta hand om allt här hemma. :s Kuuuul. Fortfarande lite ledsen, men försöker lyssna på aggressiv och uppmuntrande musik så att det känns bättre. Bättre arg än ledsen, ska inte bli ledsen. Men alla hatar, jag förstår inte vad det är för fel på mig. Också trött på att ständigt bli dömd för den stil jag har. Sjukt trött blir man.


Imorgon är det redovisning på svenskan, anus. Sedan inga lektioner på torsdagen alls :D Men ska till skolan ändå, för det är juldansen och massa skit, man vet aldrig vad som händer. Sen är det avslutning på fredagen i domkyrkan på någon tid, sen är det tamejfan lov! NU FÅR DU DRA - GBG PUNX<3.

Nothing hurts now that didn't hurt before

2009-12-14 | 22:47:00 | Kategori: Musik | 0 kommentarer

I'm so excited, I just can't sleep
I'm so delighted we should finally meet
I've always had a feeling you would show
And leave me here in your afterglow

Just so I can be with you
And I'll know how it feels for me
To live like you do

And to die like you too
I wanna be with you
So I'll know how it feels for me
To live like you do
Darling, please let me be with you
Please let me be with you


This is not the time or place for patience
Cause this can not be stalled or stopped
Interplanet focus of the dragon
feel my senses come alive
like anybody, i'm a virgin, on my way
TO BE WITH YOU
And to know how it feels for me
To live like you do
and to die like you too

yeah I wanna be with you
SO I'll know how it feels for me
To live like you do
So please, let me be with you
Yeah, please let me be with you
PLEASE, let me be with you

Älskar låten<3. Tittade på kläder på nelly.com, kanske inte direkt min stil, skulle vilja men inte kunna ha på mig allt, men va fan, försökte hålla mina tankar på annat.

Snälla förklara, att solen trots moln alltid går upp. Jag vill höra en saga, jag vill tro på ditt ord

2009-12-14 | 18:34:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Haft en skitusel helg. Känner att jag bara bryter ihop bit för bit. Lite bättre idag, tack och lov, men inte fullt återställd. Det var längesedan jag var så nära att ta mitt liv, men det pratar vi inte om. Jag klarade mig igenom det här, så då klarar jag lite motstånd. Ska bara inte tänka på det där...

Skön dag, idrotten var inställd samt psykologin så slutade egentligen runt tolv tiden, men hängde kvar på stan en stund, och hoppade sedan på 12:an och drog iväg. Varje gång jag sätter mig på den bussen påminns jag om när det var fest på Bjurhovda och jag, Malin och Eve satt där på bänken i busskuren, väldigt länge. Ahhh, minnen.

När är det skolavslutning? Vet i alla fall att vi alla på Rudbeck slutar någon gång, den här veckan. Aja, två filmer kvar av Resident Evil 5 på JudeTub, sen har jag sett klart hela spelet ;) Ska också spela Fallout 3 nu, äntligen.

 

Så jävla trött, jag har fått nog av den här förbaskade världen.

2009-12-13 | 20:08:27 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Mitt hopp för andra människor är helt jävla död, ni kan ju alla dra åt helvete. Jag är så arg, så trött. På all den här jävla skiten. Hur mycket kan en människa orka, tamejfan. Det finns inte en enda god människa, förutom min mormor möjligtvis.

Det finns ingenting äkta i den här världen. Är jag förvånad? Nej. Så trött på att gråta, ha ont i huvudet och behöva ta allt det här varenda jävla gång. Så många gånger nu, att det bara måste vara mig som är felet. Världen skulle se mycket bättre ut om jag inte fanns. :D

Jag lever för musiken, och likväl skall jag dö för den.

2009-12-12 | 23:16:10 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Jag ångrar att jag inte lät infektionen döda mig.


Alla älskar dig, när du är död.

2009-12-11 | 22:23:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Jag vågar aldrig gå nå'nstans
varken bio, disco eller dans
Överallt där det finns folk blir jag rädd
jag vågar aldrig bli sedd.
Men om du ändå ser mig ute
röjandes lycklig och jag njuter
då finns det bara en sak som förklarar det.
jag är för full för att se.

När jag är full blir jag glad
och när jag är full blir jag vacker
då blir jag modig och stark
när jag är full kan jag allt

Jag vågar inte gå och handla
jag vågar inte träffa andra
det ska va' mörkt om jag går på sta'n
jag vågar inte gå ut på da'n

Vi har solen över vårat tak, marken under vår fot, vinden bakom vår rygg, världen framför oss. Kan ni inte se att vi har allt.

2009-12-11 | 19:51:08 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


Sådär ja, vad tycks? Jag tycker den ser bättre ut nu. Från kallt till varmt om man ser på färgerna. Rött har dessutom omedvetet en positiv inverkan på oss så fort vi ser den.
Har varit på biblioteket idag så ska läsa lite, och om jag orkar ska jag färga håret (som jag sagt ett tag nu, men det är så smutsigt och äckligt och jag orkar inte)

vet du min lilla vän vad du ska bli när du blir stor?
en direktör som pappa, eller en ingengör liksom din bror?
ja tänk, tänk dig för, för mamma och pappa dom litar på dig,
ja tänk, tänk dig för innan du bestämmer dig.

vet din mamma att du super?
vet din far (vet din far) att du dricker öl?
vet dom det min vän får du
aldrig gå ut igen.

tror du min lilla vän att spriten
föder kärleken så passa dig min
lilla vän för kärlek kostar pengar den.

ja tänk dig för, för mamma
och pappa dom litar på dig,
ja tänk dig för innan du bestämmer dig

vet din mamma att du super,
vet din far att du ej har oskulden
kvar, vet dom det min vän får du aldrig
gå ut igen. får du aldrig gå ut igen.

du säger du vet min lilla vän
vad du ska bli när du blir stor
då ljuger du min lilla vän
för ingenting blir som du tror.
ja le som du gör för allting kommer
att ordna sig
le som du gör annars tar
socialen att ta hand om dig.

vet din mamma att du super
vet din far att du ej har oskulden
kvar vet dom det min vän
får du aldrig gå ut igen,
får du aldrig gå ut igen
SKÅL

På jakt efter inspiration till en ny header

2009-12-11 | 18:29:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Sitter och letar igenom bilderna och försöker komma på vilka jag ska använda som en ny header. Det är svårt att komma på, kan inte bestämma mig och vet heller inte riktigt hur den ska se ut. Sen ska jag överväga med den övriga designen på bloggen, fast jag är fortfarande rätt nöjd med hur den ser ut, för jag vet inte vad jag annars skulle förbättra. Färgerna är dock lite enformiga tycker jag, hmm. Fikade på Stugan och vandrade sedan till bussen (som jag dock missade med någon sekunds mellanrum, kul) så blev hämtad, vilken lyx. Pank som fan, smutsig i håret och allmänt trött som fan. Imorgon har jag dock en samhällsuppgift att försöka göra klart, ugh. Redan försenade med två veckor, haha.

Äskling, inatt kom du tillbaka...

2009-12-10 | 21:10:11 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Vad bra att i alla fall några kommenterade tidigare inlägg, då blir jag glad :D För faktiskt är det ju en fråga som rör oss alla.


Imorgon är det Lucia klockan 07.00 DD:! Samt att jag dör av min magont, kul kul och nu ska jag ned och äta. Ja, klockan är tio över nio och nu är det middag. Vilken sen dag... ska försöka göra en ny blogg layout här och skriva mer senare.

Ain't afraid to die

2009-12-08 | 19:42:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Har inget att säga. Eller jo, kan nämna att jag träffade Malin på bussen imorse och för övrigt har det varit en ovanligt bra dag. Sovmorgon, sen enkät + American Dad på samhällslektionen, bara 40 minuters ryska lektion, god mat, lugn franska och sist retorik där det blev lussebullar samt lyssna på andras tal. Så det har gått snabbt.

Kliade mig nyss i huvudet där jag blekt det och märkte att det lossnade något, så gick för att kolla om jag fått mjäll igen, men hade hellre velat se det. Såg till min förskräckelse att jag blödde i hårbotten och börjar tro att blekningen har gjort det. Mitt hår och huvud är alldeles för slitet och skadat för att bleka, så får se hur långt jag fortsätter. Tar nog inget mer på hårbotten nästa gång i vilket fall, liiite lugnt får man väl ta det. Fitta.

Nya bilden på Versailles

2009-12-07 | 21:32:01 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Första bilden utan Jasmine You, eftersom han som känt dog( men alla tjatar alldeles för mycket om det). Okey, jag förstår att medlemmarna har en favorit färg, men måste de jämt ha samma färg på alla dräkter? Man ser knappt någon skillnad på grund av det, även om Hizaki ser bäst ut som vanligt. Promo för deras nya skiva "JUBILEE", som kommer ut i början av nästa år, eller vad det var.

Hello Kitty

2009-12-07 | 20:41:00 | Kategori: Debatt / Satirer | 3 kommentarer
Nu spelas Töntarna<3 på radion. Köpte ett Hello Kitty läppbalsam (eller vad fan heter det nu igen? Tappat ordet) idag och jag blev så glad att hela grejen man har på läpparna också var rosa :D Det är stil. Köpte även en ny flaska älskade Fudge Membrane Gas hårspray, för 170kr (då var priset även nedsatt D:) Men det är värt pengarna, för det är verkligen riktigt stark hårspray! Plötsligt verkar alla andra hårsprayer suga så djävla mycket mer, gentemot denna.

Art drawn by vomit

2009-12-07 | 20:02:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Känt mig väldigt arg ända sedan jag vaknade idag, men vet inte varför. Trodde det skulle gå över, men nej. Hade en sådan där ångestattack i lördags, det var hemskt.

Jag ångrar allting. Samhäll, vad fan är det för jävla linje ändå? Jag vill inte gå däääär. Sen måste jag ta reda på lite saker. Fortfarande tänker jag vad som hade hänt om jag inte hade ändrat mitt val, utan börjat på Wenströmska istället. På ett minst sagt mer teoretiskt program. Men jag brydde mig inte ett skit när jag valde.

 

 

 

| BEFORE I DECAY |

Först så påpekar du hur allting är fel med mig. Sen säger du att du tycker om mig

2009-12-05 | 00:37:50 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Jag är så trött. Så trött på att alltid behöva tänka på andra, och vad som ska hända med någon annan. Om det är något dåligt, tar jag hellre det dåliga än att bemöta dess påverkan på andra. Jag, jag som inte ens hyser någon empati för andra människor om det inte rör mig och det inte frivilligt heller, jo jag ska behöva bära detta ansvar. Det är tungt i mitt rum. Det känns som att världen är på mina axlar, och jag drar den uppför ett berg. Men på andra sidan berget finns bara ett ändlöst stup. Falla falla falla. Men jag vill inte ha det. Jag orkar inte med den här förbaskade djävla skiten längre. Jag vill inte gå till skolan. Jag vill inte utbilda mig, när jag inte ens vill lära mig något av den skiten de tycker jag borde lära mig. Ett papper säger ingenting om en.

När andra gnäller tycker vi de ska hålla käften och skärpa sig, och sluta vara så jävla känsliga. Men när vi själv gnäller tycker vi inte det är fel. Människan saknar förmågan att förstå sig på en situation som de själva inte varit i. Men vem skyller på dem för det?


Efter fyra blonderingar fick jag någorlunda orange-blonda slingor i alla fall. Kontrast. Det var den jag sökte efter, så jag hittade den väl. Blött hår, så färgen kanske blir lite annorlunda sen, men inte så mycket. God natt, hoppas jag dör i sömnen. :D

Jag gillar dig. Jag avskyr dig. Jag älskar dig. Jag hatar dig. Jag dödar dig.

2009-12-05 | 00:07:37 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Är för första gången sugen på att titta på Durr en Gay live-dvden, från tiden då de fortfarande var bra. Senaste skivan var som en kniv i öronen, usch usch usch. Gazette ser tråkigare ut nuförtiden precis som alla andra, men deras musik har å andra sidan blivit mycket bättre. DIM skivan var så jävla grymt bra. Ska lägga i en ny blekning nu, deppa och sedan titta på dvden, vad den nu än heter igen.

 


 

LE GRAND FINALE...

Niki Toth skall brännas med eld, till döden.

2009-12-04 | 21:25:38 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer


Ska vänta på att håret torkar sen lägga i tredje blekningen. Mår skit idag. Haft ont i halsen och känt mig allmänt otaggad. Ska ta medicin nu. Mitt hår är omedvetet inspirerat av den klassiska Kanon-frisyren. Hoppas jag får till det blonda så jag kan visa det senare. Men det ska bli något liknande på bilden, fast inte riktigt lika ljust blir det nog. Tyvärr.

För allt i världen, jag ville aldrig bli en i mängden som bara försvinner bort

2009-12-03 | 22:54:44 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Färgat håret nyss. Det blev... inte bra, hahaha. Så typiskt, men blekningen tog bara längst upp så nu ser det rätt konstigt ut. Skulle haft blonda slingor, menmen. Måste även hitta på något att göra med håret utan min älskade hårspray, för glömde köpa IGEN, trots att det är viktigt för mig.

Nej, jag ville aldrig vara som alla andra. Men jag ville vara som ni.
Med ett behov att samtidigt smälta in, men också sticka ut, blev jag mer förvirrad.
Nu vet jag inte längre vem jag är, eller var jag ska ta vägen.
Skola är fel för mig, de tycker jag borde gå ett mer praktiskt program - men de har rätt.
Om de har rätt, kanske ni också har det?

Allvarligt... de tycker jag borde byta program. Men jag måste verkligen tänka efter. Och för en gångs skull i mitt förbaskade liv måste jag göra ett val med bara min egen åsikt, vilja och tanke om det - utan att bry mig om någon annan. Det är mig det handlar om, det är mitt val. Vad det nu än blir. Det är därför jag saknar naturvetenskapliga ämnena, just för jag saknar det där praktiska man hade då.
Jag har förändrats, men inte alls så mycket som jag trott. Det är enbart ett skal, där jag gömmer mig utav rädsla, för att våga vara mig själv igen...God natt.

-

2009-12-03 | 22:21:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
KAFFE?!

Anyone who has declared someone else to be an idiot, a bad apple, is annoyed when it turns out in the end that he isn't.

2009-12-01 | 22:06:46 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Kära älskade Mana...
I don't wanna be left with all
The broken pieces as they fall
If there was more time, I would hide this all away
But everywhere I go I’m reminded of everything that’s going on
That something isn't right
I can read the signs
I know that something’s wrong...Har även funderat på att posta mer bilder här. Men, vad är intressant att se? :)

Seneca falls

2009-12-01 | 21:41:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Åh det är så kallt i mitt rum. Minusgrader idag D:. Aldrig någonsin har jag haft sådan ångest inför vintern. Jag vill ha ljusa nätter, lätta kläder, ingen skola och allt det där som bara finns på sommaren, Det känns som jag inte riktigt tagit vara på den sommaren jag haft, för jag mådde så dåligt hela sommaren.

Har spelat, och har en läxa tills imorgon som jag inte ens börjat med... Lyckat! Ska försöka orka med den, bara för de i min grupps skull. För min egen skull kunde jag inte brytt mig mindre. ...Största och sista talet på retoriken, om vadå!? :(((

Ska även färga och klippa mig när jag har tid... bilder följer senare ;)

Som jag hade dig förut

2009-12-01 | 07:56:13 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Nu när jag äntligen har tid att fixa håret på morgonen, sätter jag mig och bloggar! Nejdå men allvarligt nu, det spöregnar ute så skiter därför i att göra det. Får se om franska läraren är sjuk idag också, vilket jag tror, för de sade hon var sjukskriven. Annars är det samhälle som jag inte gjort klart uppgiften, var för jäkla trött igår (inte ens börjat), sen ryska, som jag inte var på igår, och retorik. Weeeei.

Aja, ska fixa sminket, trots mitt puder är slut och det jag har nu täcker inte så bra. Ses.