Nyårslöften.

2011-12-31 | 22:33:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Mina nyårslöften är att gå ned 50 kg, sluta bleka håret och försöka må lite bättre. Så trött på att må dåligt, så trött på att oroa mig över alla andra och så trött på att känna mig ensam. Men jag är rädd, åh så rädd, att släppa någon nära igen. Jag tror inte jag klarar det. Så rädd är jag.

Önska mig inte detsamma, kommer ej ske. Hörs nästa år.

2011 i backspegeln: tillbakablick Januari-December.

2011-12-31 | 17:18:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Januari.
Såg på många japanska filmer, lyssnade på melankolisk musik och övervägde vad jag ville göra med livet. Var ganska deppig under lovet, men tryckte bort känslorna genom att spela en hel del Sims 3. Min dator lade av ett tag där så hade inget bättre att göra än att sitta och kamerahora med min Mac.Februari.
Hade överdrivet mycket ögonskugga och var desperat efter kärlek eftersom jag kände mig som världens ensammaste. Lyssnade dock på mycket oi-punk och tänkte att, ja, man kanske skulle ha sådan stil. Kände att alla bara umgicks med sina äldre vänner och drog mig undan, som vanligt.Mars.
Putade med läpparna och gjorde håret helrött igen. MIKANx360 startades officiellt och vi hade våran första photoshoot i kortärmade kläder ovanpå ett parkeringshus då det snöade. Det var kallt. Blev nykär i mitt älskade Japan och visual kei åter igen, trots min otroliga ångest över min egna vikt.April.
Var med på radion för första gången och pratade om Tranströmer och hans dikter. Spontanklippte även hellugg och när värmen kom drog det med en hel del lekande med mina homiez. Bodde i min Lonsdale-jacka och tänkte på Ai väldigt ofta, ungefär som jag brukar. Fick reda på att vanlig depression och manodepression inte alls är samma saker, kul.


Maj.
Var med på demonstrationer på stan för första gången någonsin, efter hade den tråkigaste Valborg i historien. Gjorde håret blått, grått och grönt. Hängde på vårt fina övergivna ställe väldigt mycket, och ja, det var fint. Försökte hårt att vara så oshare kei som möjligt, men ah. På bilden under är taget på det övergivna stället, och det regnade som fan på oss.Juni.
Grät en skvätt över gamla minnen som spökade mitt sinne, och lite över hur det slutade för oss. Men vad gör man inte. Hade mysigt och åt sushi på avslutningsdagen, och efter det gick allting bara utför. Även om mina förväntningar var noll på sommaren, lyckades jag ändå göra mig själv besviken. Umgicks såklart mycket med bror, men kände mig ändå väldigt ensam, och borde skapat lite fler minnen än jag gjorde.


Juli.
Funderade över framtiden och vad man egentligen skulle göra. Solen sken och det var ett x antal 30-gradiga dagar. Gick ifrån glad till att planera självmord.


Augusti.
Slutet av sommarlovet innebär alltid en slags känsla; både besvikelsen att man slösat bort sommaren på ingenting men också glädjen att komma tillbaks till skolan. Man är pigg och utvilad i kanske tre dagar, sedan blir man trött igen och vill ha lov. Man lurar sig själv att den här gången ska jag bli annorlunda.September.
Började vara hemma mer och mer ifrån skolan då jag mådde allt sämre. Var i samband med det också sjuk nästan hela månaden. Fyllde 19 och hade en tråkig födelsedag. Spenderade all min lediga tid till att spela Dead Island och äta potatisgratäng.


Oktober.
Hade mer frånvaro än närvaro i skolan och började känna att livet inte var värt att leva, och ingenting förändras. Kände mig som en fånge i min kropp och i mina tankar, försökte fly genom att fokusera på serier och spel. Störde mig på att jag störde mig på alla som var lyckliga mer och mer, och tyckte att många var nere över så otroligt fåniga saker och det gjorde mig arg. För jag hade hellre haft sådana problem än problem med mig själv.


November och december är inte värda att nämnas direkt. Känns bara inte värt. Nu i efterhand ser jag att 2011 har varit ganska kasst, inte för att jag förväntade mig annat. Men jal, jag måste nog ändra någonting om 2012 ska bli det minsta bättre.

Svar på kommentar.

2011-12-28 | 22:05:23 | Kategori: | 3 kommentarer
Tack för alla jättefina kommentarer alla. ♥ Fått samma fråga flera gånger, så drar ett helt inlägg om detta. :)

- Cassandra om Alla dricker glögg nu.: Vilken färg och märke använde du till ditt hår? c; -
Svar: Hej! Den här gången har jag endast använt Revlon's färgbomb, vid nyansen kallat Purple Red! (Finns att köpa billigt och bra här.) Jag har i denna färg på mitt tidigare blekta hår vid varje/varannan tvätt och då håller sig färgen fräsch och ser nyfärgad ut hela tiden! Alltså inget mer urtvättad röd färg!

Detta är dock ingen permanent färg! Mig gör det inget, eftersom den både färgar samtidigt som den har samma egenskaper som en hårinpackning. Bra va? Låt inte namnet på färgen luras, även om den heter Purple Red så blir den inte lila om du inte redan har en lilaktig färg på håret.

Det finns en negativ sak med den här färgen, och det är att den bara fungerar på tidigare färgat hår. Detta betyder att den inte färgar utväxten. Själv vill jag ha en riktigt illröd ton, så jag bleker utväxten emellanåt och fyller på med färg, men om man vill undvika blekning är ett tips att köpa t.ex Syoss Intensive Red och färga håret + utväxten med. Sedan när man märker att det börjar bli urtvättat och tråkigt har man i lite Revlon och så känns det mer levande igen! :)

Hoppas jag varit tillräckligt tydlig, annars är det bara att lämna en kommentar! Är lite dålig på att förklara. :) Jag tjänar ingenting på det här, utan tycker genuint att det är en riktigt bra produkt helt enkelt!

Ska vi hålla händer i språnget, mot en framtid lika mörk som vi vill ha den.

2011-12-28 | 21:36:29 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Källa.

Så har alla kommit på sina nyårsläften än? Jag har i alla fall kommit på mitt, men kommer skriva mer om det senare. :) Just nu är jag smått förtvivlad då det känns som jag aldrig kommer bli frisk, och jag har ingen aning vad som är fel på min hals. :( Går det inte över i januari får jag kolla upp skiten.

Ser framåt för stunden och har fortfarande lite lite hopp att ett litet besök i finfina England blir av i sommar!

Är du inte lycklig då är du till besvär.

2011-12-27 | 22:40:41 | Kategori: Musik | 5 kommentarer

Imorgon ska man vara uppe med tuppen! ...är inte det ett ganska fult uttryck egentligen hehe. Håller förresten på att göra en ny design ifrån grunden men för alla som undrar går det skitdåligt. :) är så svårt få till två menyer av någon anledning, haha. Jag kan verkligen inte hålla mig till ett ämne...

De Lyckliga Kompisarna - Le som en fotomodell

Last night another solider

2011-12-27 | 20:36:15 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Tryck på F5 för att uppdatera om ingen förändring syns. Ingen stor förändring, men en nödvändig sådan. Nu känns bloggen sådär mysig, hemmastadd och stor som jag vill ha den. Och en liten fråga, är det jobbigt med rörliga bilder som bakgrunder? Alltså inget blinkande, hade mer tänkt ett stjärnfall eller liknande. Bara ett litet anonymt svar, vad som helst.

Men bloggen är inte den enda som fått en make-over idag!

Det var riktigt kul att köra bil! Är mest orolig för när man ska börja krångla mer seriöst med växlarna, då det ofta är påpekat som ett svårt moment. Men vi får se hur det går. :)

Sista veckan av året är här.

2011-12-25 | 21:04:00 | Kategori: Djuping | 0 kommentarer
Besvikelsen när man hittar det perfekta objektivet, och sedan ser att det kostar 20k. en sisådär 14 tusen mer än själva kameran, som jag kommer ha råd med efter sparat i cirka fyra månader till!! Yay.

Jag behöver ett jävla jobb. EF 85mm f/1,2L II USM<3. Och jag går snart och skär bort huden, så jävla trött är jag på att alltid ha problem med den. Som inte allting annat räckte. Dö.

Alla dricker glögg nu.

2011-12-24 | 23:21:48 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer


God jävlaskit jul. Nu ska jag supa mig full på starkvinsglögg.

Dan' före dopparedagen.

2011-12-23 | 20:03:21 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer
Hejsan, bloggat lite dåligt, mest förberett ett långt inlägg som är en sammanfattning av hela året. Tack vare den har jag insett hur händelselöst mitt liv verkligen är, haha... :(

Om jag ändå var smal och hade fin hy. Är det för mycket begärt?

Två väldigt olika bilder ifrån två totalt olika tider. Likheten är att dem var så brutalt fula innan redigering. Ska uppdatera mig ifrån Photoshop CS2 till CS5 så snart som möjligt! Woho. ÅH spyr på mig själv.

Ett namn på tungan, försvinner och jag kan inte andas.

2011-12-21 | 22:00:34 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Antar att dem flesta har fått/får jullov nu! :) Nu ska man försöka få lite julstämning till julafton och julpyssla lite. Har i alla fall haft en fin dag och avslutning, det är ju alltid trevligt. Hoppas alla haft en fin dag :)

Vart jag än i världen vänder, står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

2011-12-20 | 20:05:24 | Kategori: Allmänt tuff | 2 kommentarer
Efter skolan vandrade jag, Jojo och Melwiin genom stadens gator, och ja, hamnade mitt i vägen för några av stadens alkholister. Den första pratade om diverse könsorgan, såsom "kuken i fittan", graviditet och vidare. Riktigt djupa saker. Den andra kom strax efter och började sjunga, dock var överraskningen att han kunde verkligen sjunga. Förutom den brukar vi ofta hamna i stadens "galna tants" väg, och hon står och skriker på ett främmande språk mot folk. Så blir det när man drar ned på all sorts vård/handikappsbehandling etc. Ska hugga av alla politiker benen så dem förstår att detta är ett problem som ej kan fortsätta försummas!

Och FAN, varför är det så förbannat svårt att göra egna brända mandlar!?

Kärlek är bara för alla andra, alla dem som har tur. Vad vet jag om sånt?

2011-12-19 | 22:19:10 | Kategori: Styling | 0 kommentarer
Ber om ursäkt mina sega svar på kommentarer etc... men jag vet inte, känner inte för det idag. Är lite smått depp, varit det sedan helgen. Men ah jag kommer över det. Är inte pepp till 100% på julen i år, och jag vet inte varför. Bara tanken ger mig ett stort svart moln över huvudet.

I sommar vill jag sitta på en kulle utomhus en vacker kväll, åka tåg, irra runt i en annan stad med några fina människor en dag eller två. Ha det sådär töntigt fint som på film, sådär töntigt fint som jag aldrig haft det.

Och fan, det skulle varit du. (Kvalitéten på sista skon dog av någon anledning.)

I don't wanna hear another christmas song about love when I'm on my own.

2011-12-19 | 00:26:44 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Sitter och leker lite med en helt ny egengjord-design! Får se om jag får till något som jag blir nöjd med, denna får vara tills vidare. Men ja, den känns inte helt rätt på något sätt. Aja ska fortsätta en stund till innan jag försöker sova. Värt inlägg...

Because you're young, you're torn between, a world of hate and a world of dreams

2011-12-18 | 21:29:31 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Idag har jag handlat och spenderat resten av dagen i köket. Slavat som en kvinna ska göra. Nej okey, sexistiska skämt är bara kul till en viss gräns. Eller nej, dem är inte kul alls helt ärligt.

Har varit duktig och gjort lite julgodis,
såsom rischoklad och failade brända mandlar. Nästa gång ska jag få till mandlarna, vet vad jag gjorde fel nu. Jag och mor har även förberett morgondagens middag samt gjort en sockerkaka på beställning till bror haha. Ja, för alla bryr sig om min söndag! Livet suger. Har klätt granen och känt mig tjock också. Majs.

Kom nyss på att jag har skit att redovisa i skolan imorgon, så återanvänder en äldre bild usch... Good times.

Planerar på en lång årsresumé i utkastet som kommer upp mot slutet av december. Tycker alla ska se fram emot det eller dööö.

Bra julstämning när man tänker på våren.

2011-12-17 | 22:25:28 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer

Är väldigt uttråkad på livet i allmänhet. Ser på dessa bilder, några av vårens finaste dagar. Vet inte riktigt vad jag vill göra, men jag behöver någon slags förändring. Och ja, jag längtar redan till våren igen. När våren kommer ska jag sitta på samma kulle igen och mysa, jaaa.

När du var ung och inte visste vad du ville göra mer.

2011-12-16 | 21:37:47 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Idag har jag klarat ut Uncharted 2! Det, Saints Row 3 och Dead Island är väl det jag spelat/sett fram emot mest i år. Eller ja, såg fram emot Skyrim som faen men har inte kommit långt i själva spelet och nu klarar inte min dator det längre. Grafikkortet börjar bli segt.

AH så söt, ge mig. <3

Tutorial - airbrush med Photoshop CS2.

2011-12-15 | 21:40:38 | Kategori: | 1 kommentarer

Jag vill börja med att säga att det finns många olika sätt att airbrush-redigera, de lättare och svårare. Jag hoppas jag kan göra det professionellt en vacker dag, men tills dess fungerar den här versionen.

Jag vet inte om det är bättre förklara lugnare och mer noggrannt eller förklara i en video, så tips är välkomna. Känns som att det är ganska otydligt, men grundprincipen med airbrush etc är att "sudda" huden!

I'm not made to last.

2011-12-15 | 20:57:42 | Kategori: Styling | 0 kommentarer

Gårdagens smink. Totalt oredigerad också, förutom ramen då.

Första gången jag gjorde ögonbryn med ögonskugga! Gjorde misstaget att inte ha primer under dock. Men aja! Måste pröva röda ögonbryn någon gång bara för att...

Till detta har jag använt:
Foundation - Super Stay av Maybelline & Natural Minerals av MaxFactor
Puder - Complexion Perfection av e.l.f
Läppar - Rose av e.l.f & nr.25 av Nivea Beautée
Ögonskugga - Röd ifrån 120 paletten, lila ifrån e.l.f paletten, vitt ifrån e.l.f paletten & svart ifrån diverse.
Eyeliner - Gel liner av Maybelline & Glossy Liner av IsaDora.
samt glitterspray i håret ifrån Kicks.

En liten fundering bara.

2011-12-14 | 21:30:22 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Har haft fyra hamstrar och fyra marsvin förr i tiden, och jag saknar att ha marsvin. Skulle verkligen vilja ha ett igen, men tror varken jag har råd eller tid för tillfället. Men i snara framtiden ska jag ha ett igen, dem är så underbara. ^^ Inte min bild ovan, och de under är på finaste marsvinet Cappy.<3

Ingenting är glömt.

2011-12-14 | 20:05:30 | Kategori: Styling | 1 kommentarer

Blev sur när jag skulle lägga in bilder ifrån kameran men som vanligt fungerade den inte. Så får ta omvägen men då kommer de inte förens imorgon.

Tyckte båda dessa klänningar var väldigt snygga dessutom. :) Nelly har fått in väldigt mycket nytt de senaste dagarna. Jag skulle vilja ha den svarta och sy fast lite spets på den. Skulle bli så fint.

Inspiration: Effy Stonem

2011-12-13 | 22:28:00 | Kategori: Styling | 0 kommentarer

Nya kategorier~

2011-12-13 | 18:56:08 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Trumvirvel... nu lägger jag upp en helt ny sorts kategorier, tutorials! Eftersom att jag ärligt inte kommer på ett bra ord på svenska för det så får det vara. :)
Men i alla fall kommer det bli en del smink, Photoshop och kanske lite hår, även om jag föredrar att färga än styla hehe.

Varje gata har ett namn jag vet, för mig är alla gator ensamhet.

2011-12-13 | 14:59:39 | Kategori: Fotografi | 1 kommentarer

Erik Johansson

2011-12-12 | 20:20:02 | Kategori: Fotografi | 2 kommentarer

Måste bara tipsa om fotografen och redigeraren Erik Johansson, för han får till otroliga bilder. Han tar inte bara en bild, han skapar något. Vem som helst kan ta en bild, men vem som helst kan inte göra allt han gör.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

2011-12-11 | 22:40:25 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer

Wow tänk att det snart är jullov. Är dock inget vidare pepp, julloven brukar alltid vara dåliga av olika anledningar konstigt nog. Och önskar jag kunde bli redigt sjuk och sedan frisk, istället för att gå runt med den här förbannade kanske-på-gång grejen. Ska kanske skriva lite och så nu innan man sussar. Trevlig tredje advent.

Nu blir jag säkert pinsamt jävla kär i dig.

2011-12-11 | 00:20:57 | Kategori: Djuping | 0 kommentarer
Livet känns inte värt någonstans atm. Har en infekterad hårsäck på benet som är totalt svullen, har världens segaste jävla slem i halsen så man har svårt att svälja samt att jag sover pissigt dåligt. yey.

Fy fan varför vaknar man ens överhuvudtaget?

"Om du är rädd, sluta med det och lita på mig."

2011-12-08 | 22:08:43 | Kategori: Styling | 0 kommentarer

När jag har en snygg kropp ska jag ha en transparent skjorta, just saying. Och idag är bara en sådan där dag då man känner sig ensammast i världen utan anledning, ni vet. Kanske ska försöka slagga om en stund.

Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör.

2011-12-08 | 19:44:01 | Kategori: Spelnörding | 0 kommentarer

Såg idag nyheterna om The Sims 3's kommande tillägg, som kommer heta Rampljuset. Som det dåliga tv-programmet... Fokuserar på social interagerande mellan vänner - man skall kunna skicka simmar till andra, chatta med mera. Ingenting som är särskilt viktigt för mig. Men antar att simmarna kan ha en bättre musikalisk karriär, vilket är spännande.

Läs mer på deras hemsida!

 

Dem säger att det gör mindre ont sen men det är inte sant.

2011-12-08 | 11:46:37 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Är inte helt på topp idag på många olika sätt. Har så mycket slem i halsen att jag inbillar mig att jag kommer kvävas och då får jag mer panik. Jättekul... visst.

I wish I could be strong without somebody here.

2011-12-07 | 21:16:08 | Kategori: Spelnörding | 0 kommentarer

I början av nästa år byter jag hårfärg ett tag. Men med tanke på hur bra jag trivs i rött kommer det nog tillbaks efteråt haha. Men ska ha rött ett tag till först.

Har bestället Uncharted 2: Among Thieves idag!
Det var på rea och då kunde jag inte låta bli, eftersom jag tänkt köpa det förut och fixar trean sen. Önskar jag hade råd att köpa jättemånga speeeel, buhu.

Varje gång din blicker möter min är det som mitt hjärta stannar.

2011-12-06 | 20:51:22 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer

Om ingen ändring syns, tryck på F5 för att uppdatera sidan! Tycker egentligen inte det svåra är att göra designer i koder och sådant, utan att komma på någonting man vill ha. :( Menmen, funderade på att juldekorera bloggen lite med, men vi får se.

Alla har någonting att dölja.

2011-12-05 | 22:02:22 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Du under 2011
Har du gråtit? Ja.
Har du skrattat? Ja.
Har du kissat på dig? Nej tack och lov.
Har du sovit i tält? Nej.
Har du sovit under bar himmel? Nej.
Har du varit på Gröna Lund? Nej, men ville åka dit.
Har du varit på Liseberg? Nä, ville dit också.
Har du varit utomlands? Ja, i Spanien. Eller vänta, det var fan förra året. Okey, nej.
Har du varit i en annan stad? Öh... tror fan inte det haha.
Har du bott hemma? Ja.

Dina vänner under 2011
Har en vän dött? Nej.
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Har jag säkert
Har du sovit över hos en vän? Ja
Har du varit kär i en vän? Hm, nä.
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Nej.

Under 2011 har du
Har du pussat någon? Forever alone ju
Har du varit tillsammans med någon? Nej.
Har du varit kär i någon? Nä, tror inte det.
Har du  sovit med någon av motsatt kön? Nej.

När har du som mest...
Gråtit under 2011? Hela året. Men december känns okey för stunden.
Skrattat under 2011? När skolan började igen. Man är alltid mer pepp de första dagarna där.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo, varit vaken alldeles för många timmar.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej :(
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du?: Mitt rum ligger i Kina.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Ja klart. Det gör nog alla.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Allt är en enda dimma av ångest.
8. Vad var din största framgång 2011? Att jag lyckats spara pengar bättre.
9. Största misstaget? Mitt liv? Heh.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jaaaa.
11. Bästa köpet? Mina spel. Hårfärg<3.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Troligtvis mat och spel.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Kolla på skräckfilm under en filt hihi.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Troligtvis DEATHGAZE - THE END, Markus Krunegård - Den som dör får se, Imperiet - Höghus, låghus & dårhus, Markus Krunegård - Hela livet var ett disco etc. Kommer inte på alla nu.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Beror på vilket år man syftar på. Inte fan kan det bli värre än det varit för några år sedan i alla fall...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tänkte skriva umgåtts, men äsch, jag har faktiskt inte velat särskilt ofta och det får jag respektera. Trivdes med att sitta och spela.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Drömt om det omöjliga.
18. Hur tillbringar du julen? Helgen innan en liten sammankomst av släktingar och åka till gravarna på själv julafton innan man drar hem och sådär.
19. Blev du kär i år? Blev? Nej.
20. Favoritprogram på TV?: The Walking Dead, Futurama.
21. Bästa boken du läste i år? En försvunnen värld.
22. Största musikaliska upptäckten?: Vettefan vad jag börjat lyssna på som jag inte lyssnat på tidigare. :(
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Körkortssaker.
25. Något du önskade dig men inte fick? Pengar.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Tröståt massa tårta.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Svar JA.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Ful-fet-hora-stil?
29. Vad fick dig att må bra?: Musik. Och spel. Tönt.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ville hänga med Attack the Block gänget, för de hade så fin gemenskap. brb gråta.
31. Vem saknade du? Saknade och saknade.

ÅRET
Hur har året 2011 varit för dig? Vissa delar har varit bra, andra skit.
Bättre än förra året? Nej.
Har du träffat några nya vänner? Har jag? Nej.
Har du flyttat under år 2011? Nej. Men vill.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja
Har du kysst en främling? Nej.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? Obefintlig.
Har du varit kär? Näe
Har du sagt jag älskar dig till någon? Vet inte, kan ha svårt uttrycka sådant haha.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Inte kärleksmässigt.
Har du haft sex någon gång under året? Nej.
Har du haft ett hemligt förhållande? Absolut...

SORG & HÄMND
Har någon i din närhet begått självmord? Ja.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Nej?

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? Ja.
Har du skämt ut dig? Nä.
Har du ljugit för en vän? Ja.
Har du varit ute en hel natt? Självklart
Har du blivit tagen av polisen? Ville bara vara med på tv... haha men nej.

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du i? Rudbeckius
Har någon varit elak mot dig i skolan? Ja.
Hatar du någon i din skola? JA
Har du gjort något framsteg? Näpp. Snarare tvärtom.
Har du haft alla rätt på ett prov? HAHAHAHHA nej.

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? Nej
Har du förlorat en vän? Nä tror jag inte.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästa vän? Har inte en "bästa vän". :)
Har du många killkompisar? Nej.

hehehehheh redigeringen hehehehhe.

I skuggan av en starkare lysande stjärna.

2011-12-05 | 20:31:28 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Trixar lite med en ny design. Har gjort en header, så får se om jag behåller den eller ej. Men den kommer nog upp om någon dag eller två! Håll koll. :)

Springer snabbt och snabbt utan mening.

2011-12-05 | 07:51:42 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Har finfint rött hår idag (som dock försvinner efter typ två tvättar ;_;) och nyfärgat underhår! :)

Ikväll ska jag...

2011-12-04 | 19:37:33 | Kategori: Styling | 0 kommentarer

Dock inte så stor förändring som senare, men ändå. Kanske slänger upp någon bild om jag orkar sen :)

Confession of mask

2011-12-04 | 14:25:33 | Kategori: Styling | 1 kommentarer

Blev lite förtjust i den svarta, för den hade finfina armar. Man kan nog få den se lite gotisk ut om man vill. :D Men ja, måste försöka gå ned i vikt.

Alla sångerna om hjältar handlar om personerna vi ville vara.

2011-12-03 | 20:50:50 | Kategori: Styling | 0 kommentarer
Har införskaffat någon mer julklapp under denna dag, och tror det snart är klart med sådant. Min stackars kamerakassa ligger inte sådär väldigt bra till just nu, men vad ska man göra. Har inte så mycket till val än att vänta ännu längre på att få ihop allt. Tredje december och jag vill redan ha julavslutning!

Fick DEATHMAIL och äntligen fick höra att nya albumet kommer 2012.04.04!! Peppad som faen. Ai har färgat håret svart igen, trevligt. Själv funderar jag på att beställa hem en burk färg snarast, håret är så otroligt fult just nu... :(

Remember those walls I've built

2011-12-02 | 23:08:41 | Kategori: Television Tomo | 0 kommentarer
JAG ÄR TRÖTT VÄRLDEN. Kom igen, bry er dååå. Ska försöka slagga lite strax.

Ahahahah dööör.

Nu är det jul igen

2011-12-02 | 20:27:05 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Vill verkligen ha ettan, den spelar mest roll förtillfället. Så snälla tomten, har jag inte varit otroligt snäll och givmild i år elleeeeer.

Romantic memories

2011-12-02 | 20:12:38 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Kallt som as i mitt rum, som vanligt när det börjar bli kallare utomhus. Köpte ett par skor på impuls idag, men de var sköna. Och en liten trevlig sminkborste. Undrar dock vad det är för skillnad på Kicks och HM borstar gentemot MAC's, som kostar upp emot två hundra styck!? Glöggkoppen, väääärm miiig!

SKULL - Nancy

2011-12-02 | 14:18:00 | Kategori: Musik | 0 kommentarer

En oändligt lång ekvation.

2011-12-02 | 10:57:42 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Har träslöjd. Men sitter och glor vid datorn och känner det är ovärt börja med mitt nya projekt då det endast är 20 minuter kvar. Har bloggat dåligt hela veckan, men har knappt varit hemma någonting. Haft ovanligt lite tid att hitta på inlägg annat än vardagsgrejer. Men aja.