Årsresumé 2012.

2012-12-30 | 21:25:00 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Januari
Den här månaden kan sammanfattas med ensamhet, mörker, tv-spel och champagne, möjligtvis. Bitterheten över det mesta låg ständigt som ett moln över en, samtidigt som den eviga huvudvärken ej avtog. Det var negativa känslor och som det nya året kom fanns det ingenting av förväntan. Lyssnade absurt mycket på SCREW - ANCIENT RAIN och var totalt på botten. Hade dödsångest och panik då jag fick svåra problem med dyspepsi, alltså trängdes magsyra upp emot halsen och irriterade allting, och detta gjorde att jag fick så mycket segt slem att jag knappt kunde svälja.
 
Februari
Resignationen och ensamhetens känslor låg fortfarande kvar, precis som dem alltid gör. Alla beslut präglades av en stark ångest och oro, inför ovissheten. På spellistan denna månad fanns med Thåströms nya album, och summeringen av alla känslor finns i "Sluta när jag vill" texten. Fick lov att ta Samarin varje dag för att lugna dyspepsin. :( På den positivare sidan flyttade två älskade marsvin in.
Jag och bästa Melwiin.
 
Mars
Månaden inleddes med en tripp till Stockholm med mami, och vi gick på museum och var allmänt kulturella. Dock åt vi ingenting förens sent på dagen och var ungefär lika pigga som två 90-åringar vid klockan tre. Blev ett tidigt tåg hem, men det var okey. Tonade håret svart, och detta övergick till en blågrön ton under månaden. Min stackars bäbis Snultri (alltså mitt vita marsvin) fick utslag. Det visade sig vara ofarligt och hon fick en kräm. Minns inte vad för sorts utslag det var, men. Fick en iFon. Hade ingen medicin och var självmordsbenägen och arg för abstinens.
 
April
Så den här månaden smög sig den där årliga vårångesten fram. Alla dofter, solen, naturen, ja allting tillsammans, jag vet inte vad det är som jag reagerar på. Kanske på att sommaren snart kommer och man ska börja planera och ha sitt livs bästa tid. Vilket man aldrig har ändå, så jag förstår inte logiken. Kämpade hårt med japanskan dock, emellanåt har jag en tendens att slacka till, om vi nu skall uttrycka oss i engelska slangord. Började fota analogt, och jag ska verkligen framkalla någon rulle snart. I alla fall spelade jag massa spel och var fooortfarande slemmig i halsen som faen. Visste ej vad det berodde på. Gick massa på Björnön och mycket av tankarna fokuserades på DEATHGAZE. Mina älskade grabbar släppte ju både en live-dvd och ny skiva aah ♥
 
Maj
Fick tillbaks min dator som varit på inlämning. Minns ej varför, men den var borta någon vecka. Åt vit choklad, och förstår inte vad jag tänkte med som gjorde det. Mesta energin gick åt till att plötsligt försöka sluta med piller. Detta ledde till att jag mådde sämre än någonsin, pendlade mellan arg till extremt ledsen och fick plötsligt utfall. Det var uppenbarligen instabilt, och efter ett tag insåg jag att jag är allt annat än redo att sluta med medicinen. Hade en fotografering med PyonCafé för andra gången, nere i centrum. Började redan bli rädd för studenten samtidigt som min hals plågade mig till döds. Nästan.
 
Juni
Var hos doktorn en hel del, fick reda på hur det låg till med allting rörande diabetes. Som toppen på isberget fick jag reda på att min röda och irriterade hy egentligen inte är en produkt av dåligt omhändertagande, utan orsakas av rosacea, alltså ännu en hudsjukdom. Wiho, nu har jag två stycken. Men början av juni bestod av varmt häng i botaniska med kåmpizar. Inte bara dem i huvudet alltså, hah.
 
Juli
Någon gång i början av månaden har jag för mig att jag köpte min kamera. Efter ett år av sparande hade jag äntligen min älskling. Tyvärr var det inte mycket annat positivt den här månaden. Min fina Snultri blev hängig så vi åkte till veterinären akut och fick höra att stackaren fått lugninflammation. Tur så fick vi medicin, och hon blev bra igen. Det som oroar mig är att återfall är relativt vanligt. :(((( Led av en horribel urinvägsinfektion men jag förstod inte att det var det och gick runt och led i några månader. Så juli var ganska horribelt.
 
Augusti
Ja, fortsatte att vara sjuk och allmänt självmordsbenägen. Otroligt hur mycket man kan vilja dö men ändå inte ta sitt satans liv egentligen? Det kanske var ett misstag att inte göra det, haha. Färgade håret rött efter varit blond en lång tid, och ja vad mer, skolan tog sin början igen. Har aldrig haft sådan ångest inför skolan för jag var så sjuk och orolig och orolig och mer sjuk. Men kom snart in i det igen. Började gå ned i vikt här någon gång, trooor jag.
 
September
Tid spenderades på att spela Sleeping Dogs och vandra omkring planlöst för att döva skriken inombords. Instabiliteten fortsatte, matproblem uppkom smått. Höjdpunkten var nog att fylla 20 i alla fall, inte att åldras som var roligt, utan hur fina alla var. Ganska ledsen månad. För det är så unikt, nej. Fick i alla fall världens finaste objektiv ♥ började också att fota manuellt, och har gjort det ända sedan dess!
Min första bild som jag verkligen blev nöjd med. :)
 
Oktober
Det hemska som innebar att fylla 20 visade sig, studiebidrag indraget. 0 kr. Som om det inte räckte att bli nekad busskort först för samma anledning. Får nu i alla fall studiemedel, jobbigare för man måste förnya med tusen papper mellan varje termin men får lite mer kronor. Vilket behövdes, jisssusus. Annars spelade jag mycket Sims och höll på med nail-aaart! ▲ Mina naglar var långa och fina, nu har alla gått av och jag spar ut dem igen. Tar sådan jävla tid. Det omöjliga började att ske, vare sig jag ville eller inte, och innan jag visste ordet av det var jag förlorad. Färgade håret lite mörkare rött och var bokstavligt talat begravd i alla tusen skolarbeten :(
 
November
Fikade, hade fotograferingar och fotade i allmänhet. Detta skedde dock mest under lovet, all den andra tiden spenderades självklart i enorm självömkan över min egen ensamhet. Men räds icke, en liten positiv sak kom till ytan. Älskade mormor hamnade dock på sjukhuset, och jag var orolig för hennes hälsa självklart. Nu är hon ute och på fötter igen, vilket är en lättnad. Spelade en massa, och kollade samtidigt runt på underbara lägenheter i Nagoya jag ännu drömmer om, mmm. Sofies födelsedag, ES10's skåppyntning och en lyckad fotografering med PyonCafé hände även. I kort sagt en ganska bra månad egentligen, för jag ville ta mitt liv betydligt mindre gånger. Jag kanske var full av nykär lycka? Hahah skoja. Ibland gör jag sådant. Fastän jag lär ju verka som en gnällig bitterfitta här. Livets problem. Här är lite bilder.
 
December
"Hon flydde tiden men bar alltid klocka.
Hon flydde lögnerna men fann verkligheten.
Hon flydde ensamheten men isolerade sig totalt.
Hon flydde döden men tog sitt liv."
Månaden inleddes med några halvdana nationella prov, men på den positivare sidan ackompanjerades detta av till exempel Lollipop Chainsaw med Melwiin. Den musikaliska utforskningen breddades, och Swans var månades absolut mest spelade band. Efter gått igenom deras material otaligt många gånger började jag sträcka mig till liknande musik och andra projekt. Mycket glad att jag tog mig tiden, hade aldrig upptäckt att jag faktiskt gillar lite annat också. Tänkte på dig. Allting var ett vakuum, och jag kände mig mer och mer värdelös. Sista veckan hände en fin sak, jag hade en fin avslutning med fina människor och sedan blev det lov. Varit sjuk hela lovet hittills, vad är grejen. Seg förkylning. Nya spel dock, kan spela. Wiho. ♥
ugh
 
Så, för att avsluta mitt längsta inlägg (och kanske mer ovärda?) så ska jag dra upp nyårslöften. Eller ja, jag har inga direkt löften på det viset, bara mål om att tappa halva min vikt, dö och jag vet inte, sluta tycka så jävla synd om mig själv kanske? Det vore någonting det, haaaaaah. hejdå.

No cure for the lonely (part 2)

2012-12-30 | 00:32:21 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
Lite småpatetisk sådär, ja.
 
Jag har redan postat originalet här, så här kommer Nadja's cover av samma låt istället, för att den är bra den med ja.

To the Otherworld!

2012-12-28 | 22:41:59 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
+ tgm går inte att använda hahah.

Stabat mater

2012-12-27 | 18:38:00 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer
Jag är fortfarande förkyld, och trodde jag var på bättringsvägen men blir bara värre igen ugh. Känns som jag har feber, ska lägga mig ned och döööö.
 
Här är stämningsfull musik som passar ihop med bilderna ifrån Flickr under.

Hitman logik

2012-12-26 | 19:33:00 | Kategori: Spelnörding | 0 kommentarer
like a baws

ISTAPPAR

2012-12-24 | 18:22:21 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer
Funderar på att öppna fotobloggen offentligt nu eller i Januari. Bilder ifrån idag :D

Sanctum

2012-12-24 | 11:59:00 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer

Metaphysical

2012-12-24 | 10:45:01 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Tryckt i mig massa varmt te för att döva smärtan i halsen, och nu ska jag snart ta mig en dusch. Wow, så otroligt intressant, snälla berätta mer. Det kändes mer som jul för en två veckor sedan än det gör idag. Lyssnar på Moi dix Mois och försöker komma i stämning med mina tusen ljus (om vi inte hörs imorgon har jag råkat elda upp mig själv) men det går sådär. Asfult väder. Mina noll förväntningar är redan besvikna. Nej okey nu ska vi inte överdriva.
här är en orelaterat bild ifrån flickr.

GOD JÄVLA JUL

2012-12-24 | 01:10:38 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Idag är det tekniskt sett julafton. Jag har fruktansvärt ont i magen och lite i halsen, och jag har tappat julstämningen jag faktiskt hade. Ont i halsen titt som tätt, bara jag inte får jävla helvetes halsfluss igen. Var ju värre än att få en fraktur. Nu skall vi ju inte gå till överdrift, men smärtan var definitivt mer långvarig med halsfluss, även om jag än idag kan få ont i fotjävelen för att den är stel och allmänt otränad.
Imorgon skall jag filma och fota, och förhoppningsvis göra ännu en otroligt djup och poetisk svartvit klippsamling.
puss jag älskar några av er även om jag är världens dåligaste på att visa uppskattning

A universal emptiness

2012-12-23 | 13:32:52 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Först ville jag dö. SEDAN TÄNKTE JAG PÅ I ONSDAGS OCH BLEV LITE GLAD. ♥ nu ska jag åka och leka med min bror. kolla på dessa söta saker tills dess. KOLLA VAD DEM ÄR SÖTA. Dör.

The hurt that finds you first

2012-12-23 | 01:21:43 | Kategori: Mobilbloggar | 0 kommentarer

Don’t cha wish your girlfriend was a fat, ugly, anti-social, internet addicted freak like me

2012-12-22 | 22:51:56 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer
Så söta ♥ mina finaste.
 
Jag har gått ifrån 80 unika besökare till ungefär 10 dem senaste två månaderna. hahahhaa jag suger hejdå. lite kaoz just nu.

ÄPPELGLÖGG

2012-12-22 | 15:06:27 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer

1949

2012-12-22 | 13:58:09 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

Where we all are indifferent

2012-12-21 | 21:55:39 | Kategori: Fotografi | 0 kommentarer

60-TAL

2012-12-20 | 23:44:01 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Försökte göra en 60-tals beehive frisyr, men det såg ut som skit. Försökte fixa det, men det såg också ut som skit. Insåg att det kanske är mitt ansikte som är problemet och gav upp. Nu ska jag sova med det här tuperade trasslet, kommer se fint ut imorgon. GRUNGE. Det är min nya stil, då behöver man inte anstränga sig så mycket. Eller så kör vi Mana fågelbo♥ ELLER BARA EN LUVA. Vilka jävla problem. Lättare att gnälla över värdelösa problem än allvarliga problem, för dem har sällan någon lösning. Sov gott.

Paradise Edition ♥

2012-12-20 | 22:12:00 | Kategori: Musik | 0 kommentarer

Another deep depression, the calm before the storm

2012-12-20 | 21:57:46 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Du och jag, Tomohomo. Du är min vän som alltid lyssnar på mitt desperata självmordsgnäll, mitt enorma självhat, dem få lyckliga stunder som värderas och även på alla dem där bitande tankarna. Trots att du må ge dålig respons och värdelösa råd gillar jag dig ändå bloggis. Men nu har det kommit en ny tid, en tid då detta mörker inte skall beblanda sig med dem fåtaliga stunderna av kreativitet. Mestadels inom foto, allting annat besitter jag en viss saknad av kunskap för, och vad är då bättre än ett alterego, en separat blogg. Endast för foto. Så kan jag behålla mitt underbara gnäll och personliga texter på denna, men fokuserar på foto på en annan. Mest för att den här är personlig, alldeles för personlig. Det finns mycket i arkivet jag inte längre står för, det finns mycket jag inte vill ha sammankopplat med skapelse. Den kreativa ådran går på högvarv idag. Nej, inte direkt, men ändå. Har för övrigt handlat julklappar och är h e l t slut. Fotobloggen kommer senare. Här är lite foton på tal om det hahah.


FLICKR FAVORITER: 20 DECEMBER

2012-12-20 | 18:05:37 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

O N S D A G

2012-12-19 | 18:00:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Vet inte om jag ska spara till ett nytt objektiv eller någonting annat kamerarelaterat :o
 
Idag har det hänt en fin sak som förtjänar uppmärksamhet. Annars har jag varit otroligt nedstämd idag. Gråtit blod inombords. Jag vill skriva men det är kallt i mitt rum och jag är för trött för att fokusera.

How can I even breathe without you

2012-12-18 | 23:48:53 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer
 källa.

Swans - No cure for the lonely

2012-12-17 | 23:12:00 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
Den här låten är så jävla fin och träffande, jag önskar bara den vore längre :(

Alla tomma husen rasar sakta samman igen

2012-12-17 | 22:03:42 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

Stephen Gammell

2012-12-16 | 23:32:19 | Kategori: Allmänt tuff | 1 kommentarer
Whoa, han är fantastisk :o

How I loved you

2012-12-16 | 12:39:43 | Kategori: Styling | 0 kommentarer
Jag har hemskt lock i ena örat, är abnormt täppt i näsan och har sådan huvudvärk att jag tordes avlida. :( Det är ju så synd om mig såklart.
 
här är då någonting roligare och makabert finare. ♥
Den tredje är min favorit ändå. Har lite svårt för stora tryck, gillar när det är med subtilt och klassiskt.

The Angels of Light - Forever Yours

2012-12-16 | 01:28:32 | Kategori: Musik | 0 kommentarer

Toccata and fugue in D-minor♪

2012-12-15 | 22:15:44 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

I told another lie today and I got through this day, no one saw through my games

2012-12-15 | 18:13:15 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Idag vaknade jag och mådde analdåligt, har blivit förkyld. Trevligt. Trodde igår jag höll på att bli bättre, men nähä. Dock inte varit förkyld sedan februari så det är ju ganska bra. Bara varit sjuk på tusen andra sätt (y) i alla fall ska jag dricka te och spela spel i min uppenbara självömkan. Jag vet aldrig riktigt om folk förstår sig på all min ironi när dem står i ord på detta vis och man ej kan höra något tonläge, men får väl chansa på det. durrrp.

TIGA ÄR GULD

2012-12-14 | 20:17:05 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
Visst var saker mycket enklare förut.
Allt var svartvitt och the end betydde slut.
A-lagare var trevliga pilsnergubbar och polisen stor och snäll.
Och barnen var tysta när det blev kväll.

Tiga är guld, så håll din käft.

Ingen visste nåt om Aids och Heroin.
Ingen hade någonsin provat Hiv eller sniffat Kokain.
Och barn var snälla utan att ha provat LSD.
På sin höjd hade någon snattat godis i affären strax bredvid.

Människor bygger murar runt omkring sig.
För att skydda sig mot en galen värld.
Den galna världen utanför, den låter murar vara
för att skydda sig mot galningarna innanför.

Kära far, kära mor är det dukat för fest vid ert bord.
Kära systrar, kära bröder vad ska vi göra med det som blev över.
Maten tystar mun, gapa tugga svälj, mera lag och ordning lås dörren till din cell.
Kära systrar, kära bröder, jag vägrar tro att det var ni som blev över.

Dra tillbaka klockan

2012-12-13 | 15:56:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Här är ett orelaterat marsvin för att den är gullig. ♥
 
Hej jag har analont i halsen (för alla vet att analont är ett ackurat ord att beskriva smärta) och jag vill inte bli sjuk nuuu. Har för mycket att göra, behöver energin att plugga klart alla tusen uppgifter när kurser tar slut och handla julklappar. Måste ju vara mörk och spela spel i min ensamhet dessutom, det är min grej helt enkelt. Har läxförhör imorgon, orkar inte.

Pluggar...

2012-12-11 | 22:46:09 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Har så mycket skolarbete att göra. Här är några extremt ocharmiga men som tur är pixliga bilder, ifrån jag drack en massa vin på golvet i min misär med otroligt fula ögonbryn. Rött hår är fint, ja, men jag saknar det faktiskt inte. Vilket jag trodde. Jävla kemikaliska reaktioner i hjärnan. Nej. 

White light from the mouth of infinity

2012-12-10 | 21:02:22 | Kategori: Djuping | 0 kommentarer

Sólstafir - Fjara

2012-12-09 | 23:12:49 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
Uppskatta en fin låt och en ganska resignerad video.

WRIST CUTTER

2012-12-09 | 23:11:51 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
orkar. aldrig. platta. håret. längre. Inte för att jag hade tänkt göra det nu. Andra advent idag. Jag ville göra ett pepparkakshus och dricka glögg, men näää. ett fettoanalbarn är vad jag är. :( Imorgon ska jag dock till skolan, wiho. Börjar bli knäpp av att sitta hemma och glo. Inga spel fungerar juuu. Banken nästa. Jao. Julklappar? Mhm, det har man ju icke börjat fippla med heller.
Önskar mina jävla naglar kunde växa lite snabbare. Inget roligt göra fedt med nail-arts på dem här korta jävlarna. TJO. kanske kanske ska försöka spela Miasmata igen och se om det laggar sönder igen. (y)

Inferiority complex

2012-12-09 | 00:37:50 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Jag borde blivit född som Hazuuuuki :(

För vem skall vi sjunga våra svanesånger nu

2012-12-08 | 19:37:28 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

FLICKR FAVORITER: 8 DECEMBER

2012-12-08 | 17:40:20 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

piggu-chan

2012-12-08 | 17:39:34 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Jag har inte uttryckt mig verbalt här på flera dagar. Jag förstår att detta anses onormalt, då jag ständigt hittar nya saker att gnälla över. Jag har varit yr och för snurrig för att stå upp, men har nu vilat åtskilliga timmar. Ackompanjerat av diverse isländsk musik. Varför just isländsk är ett mysterium även för mig själv, och antagligen ledde små vägar in mig på motorvägen. Så otroligt mörk och poetisk. Nej, vadå ironi. Dock så skall jag medge att jag har lite lust att rita. Vilket jag aldrig har. Nästan. Det var i alla fall emot ett halvår sedan sist jag verkligen ville det. Förvånande nog då man går estetiska linjen.
Inte mina marsvin, men dem var söta. Ska göra ett julbord av grönsaker till mina gosbollar.

DEAD BLAZE - Making of feat. Ai

2012-12-08 | 17:06:24 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
*pet pet*

My brain hurts like a knifehold

2012-12-07 | 20:52:20 | Kategori: Musik | 0 kommentarer

Illuminatum

2012-12-07 | 16:43:00 | Kategori: Animal kingdom | 0 kommentarer

ギブス

2012-12-07 | 15:23:00 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
I wanna be with you 此処に居て
ずっとずっとずっと
明日のことは判らない
だからぎゅっとしていてね
 
また四月が来たよ同じ日のことを思い出して

s n o w

2012-12-05 | 18:32:13 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

2012-12-05 | 18:20:25 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Infected

2012-12-05 | 03:52:00 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer
 
Lystarleysi

ES10

2012-12-04 | 23:15:34 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

Det var minus 50 grader

2012-12-04 | 22:12:32 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer
Nationella prov i svenska B imorgon. Skall hålla tal och referera till ett häfte. Har bara några problem. 1.) Vet ej vad jag skall prata om. 2.) Hittar inte häftet med texterna. 3.) Tycker hela jävla skiten är så diffust att jag vill spy på någons hjärna. 4.) Vill gråta över ytliga anledningar. 5.) Dagens: materia som upplöses. 6.) Hatar mig. 7.) Gnäller mer än en människa instängd i en järnjungfru. 8.) KAN TÄNKA PÅ ALLT UTOM DETTA FÖRBANNADE TAL. så trött dessutom. waaahwahahaagagas. kan jag inte få prata om psykisk ohälsa, det är det enda jag vet något om hahahah nej. :(

18 låtar per dag är absurt lite. :(

2012-12-04 | 21:56:44 | Kategori: Musik | 0 kommentarer
(klicka på bilden för att komma till Last.fm)

We'll meet at the end of the world

2012-12-03 | 20:58:25 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

Song for a warrior

2012-12-02 | 23:25:29 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer

Mobilbilder

2012-12-02 | 23:12:46 | Kategori: Allmänt tuff | 0 kommentarer

In the eyes of nature, into the mouth of indifference

2012-12-02 | 00:42:12 | Kategori: Inspiration | 0 kommentarer
Favoriter ifrån Flickr...